Меню

Семейно имение Зорница - с. Зорница

7468
Удобства
  • Паркинг
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик
  • Басейн
  • Фитнес

Семейно имение Зорница се намира в долината на река Струма, на 15 км югоизточно от град Сандански и на 5 км от Мелник. Живописни каменни постройки с дървени греди, червени тухли и артистичен дизайн определят интериора на луксозните вили и бутиков хотел, решени в тоскански стил. Имението предлага бутиково настаняване в шест елегантни вили, само на няколко крачки от рецепцията и от целогодишно топлия външен басейн.

Настаняване
Шестте вили се състоят от студио, баня и тераса с невероятна гледка и предлагат безупречно обслужване и първокласна козметика за баня. Във всяка вила има камина, която внася топъл полъх на романтика през студените месеци.

Хотелът добавя още един щрих към бутиковото усещане характерно за вилите. Шестнадесет Junior Suite предлагат на гостите цялостно луксозно преживяване с различен уникален интериор и дизайн, голяма тераса, прекрасна гледка и с всички удобства.

Хранене
Ресторант aEstivum разполага с 30 места вътре и широка тераса. Името на ресторанта загатва за акцента, който го отличава и превръща в луксозно заведение – aEstivum е латинското наименование на летния трюфел. Ястията с трюфел присъстват в много от блюдата на ресторанта– от салати до десерти.

На разположение на гостите е и модерното и приветливо Bistro 55. В менюто се предлагат съчетание на рецепти от България, Азия и Америка с щипка тероарен привкус.

Удобства
Спа зоната ZOMA body & soul предлага ефективен холистичен подход чрез персонализирани грижи и терапии, които помагат на тялото и ума да достигнат оптималното си ниво.

Елегантен интериор от камък и дърво. Отлична селекция от уреди, която ще задоволи потребностите както на начинаещи, така и на напреднали любители на фитнес заниманията. Просторната и светла зала е естествено продължение на релакс преживяванията в ZOMA body & soul.

На тренировъчното голф игрище начинаещите имат възможност да се запознаят с правилата, етикета и терминологията на играта и да им бъде изготвена индивидуална тренировъчна програма. Напредналите пък получават ценни съвети как да подобрят елементите на своята игра, да останат в оптимална форма през зимния сезон и да изберат най-подходящата за тях голф екипировка. На всички трениращи предоставяме необходимите голф топки и клъбове. Уроците се предлагат в периода октомври-април, през уикендите и са: индивидуални единични, индивидуални пакети, урок за двама, семеен урок, групов урок (2-6 човека) и урок за деца до 16 г.

Историята на избата започва през 2011 г. Отглеждат се сортовете Гренаш, Марселан, Сензо, Пети Вердо, Мавруд, Санджовезе и други по-малко популярни сортове, характерни за долината на р. Рона и централна Италия.

Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Зорница
Телефон: +359877762217
Фирмен сайт: http://www.zornitzaestate.com/bg/

Направи запитване

Изпрати