Меню

Комплекс Гърмен Хилс - с. Гърмен

7524
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик
  • Басейн

Комплексът Гърмен Хилс впечатлява с обширен залесен терен от 6 декара, спокойствие и хармония с майката природа, далече от градския шум. Капацитетът за настаняване е 21 души, разпределен в хотелска част и 2 самостоятелни вили.

Гостите могат да изберат настаняване в Главната къща, която е душата на комплекса. В нея са разположени на 300 кв.м. различни тематични стаи Лале, Прованс, Акация и Небе. Всяка от тях е с оборудвана кухня, просторна дневна и самостоятелен санитарен възел. В нея могат да се настанят минимум тринайсет човека.

Освен Главната къща за пълно усамотение се предлагат и самостоятелни къщи Blue view - с гледка към басейна и Green view - с гледка към тревните площи и зеленината. Всяка от тях е разположена на 120 кв.м. и е построена с уникалното съчетание на камък и дърво. В просторните вили са налице по две спални, дневна и кухненски бокс, от който се разкрива спокойствието на природата от обширните им тераси.

Доставка на храна: Предлага се доставка на храна до вилата. За да не бъдат обезпокоени гостите (когато не са в стаята си), при необходимост храната се оставя в кутиите, разположени на входа на всяка къща.

Паркинг: На 100 метра преди Гърмен Хилс се намира осветен паркинг. Гостите на вилите Blue view и Green view имат собствен достъп от паркинга до къщата си, до която се стига по малкото мостче. За гостите в Гръцката къща или в Старата къща, се препоръчва входа да е откъм главния вход.

Басейн и джакузи: Басейнът е дълбок 1,85 м и не е подходящ за малки деца. Джакузито се намира в задната част на Гръцката къща и достъпът е възможен само през главната врата на тази къща.

Площадка за петанк: Гърмен Хилс разполага и с площадка за петанк (френска игра с метални топки, която е един от националните спортове на Франция). Любезните домакини предоставят нужния материал обясняват правилата за тази игра. Други развлечения включват баскетбол, волейбол, тенис на маса и федербал.

Велосипеди под наем: Комплексът разполага с 4 велосипеда, които могат да се наемат срещу заплащане за половин ден или за целия ден.

Доставка на дърва: Предлага се доставка на дърва за трите камини (Старата къща, вили Блу и Грийн Вю) - пълна кошница сухи и качествени дърва, малки дръвчета и подпалки.

За гостите на Гърмен Хилс може да се осигури малък сейф за ценности за съхранение.

Опазване на околната среда: Една от нашите основни ценности е опазването на околната среда. Всички къщи разполагат със слънчеви панели за топла вода. Трите къщи имат термопомпа, а старата къща се отоплява с пелети. Гостите се насърчават да участват в инициативата, предприемайки семпли стъпки по време на престоя си като рециклиране на отпадъците. За целта всяка къща разполага с две кофи за боклук: една за материали като стъкло, пластмаса, метал, картон и една за битови отпадъци.

Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Гърмен
Телефон: +359899962203
Фирмен сайт: https://garmenhills.com
Facebook страница: https://www.facebook.com/garmenhills

Направи запитване

Изпрати