Меню

Къща за гости Хитър Петър - с. Бели Осъм

4810
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик
  • Басейн
  • Фитнес

В полите на планината, сред озеленения двор, Комплекс Хитър Петър предлага всички съвременни удобства за пълноценна почивка в Балкана. Към комплекса има изграден малък параклис Св. Св. ап. Петър и Павел.

Архитектурата на къщата е запазила типичния стил на балканските къщи от края на XIX-ти и началото на XX век. Къщата разполага с 5 стаи (1 двойна, 1 тройна, 2 четворни и 1 апартамент), като всяка е със самостоятелен санитарен възел и кабелна ТВ.

Отоплението през зимата е осигурено от голяма камина на дърва и локана парна инсталация. Комплексът има самостоятелно независимо ел. захранване, голям паркинг и денонощна охрана. Не се допускат домашни любимци на територията на целия комплекс.

В просторния зелен двор на къщата за вашето развлечение предлагаме волейболно игрище и тенис маса. Комплексът има фитнес зала, сауна и салон за масажи.

В топлите дни басейнът в двора и шезлонгите около него са идеално място за тен и разхлада. Басейнът се ползва само от гости на къщата и от гости на "Рибарника". Басейнът се ползва само от гости на къщата и е с размери 7.00 х 3.00 м с дълбочина 1.40 м и детски басейн с размери 3.00 х 3.00 м с дълбочина 0.80 м.

Гостилница
Под дебелата сянка на вековен орех и до кристалната планинска вода на река Бели Осъм е разположена гостилница на три нива. Архитектурата на гостилницата носи привкус от миналото и дава усещане за бита на старите българи от Балкана. Дърво и камък в единство, оцелели през времето и принесли частица от историята в днешното време.

Сладкарница
Сладкарницата предлага за децата и различни забавления: батут за най-малките, стрелба с въздушна пушка и тролей над реката. Тук се приготвят невероятно вкусни домашни сокове от малини, палачинки с домашно сладко от горски плодове и домашен сладолед.

Сувенирен магазин
Тук ще намерите сувенири и предмети за бита от дърво и керамика - типични за троянския регион. Предлага се и домашно приготвено сладко от екологични плодове от природата.

Контакти

Направи запитване

Изпрати