Меню

Хотелски комплекс Медвен - с. Медвен

4454
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант

Хотелски комплекс Медвен представлява комплекс от 160-годишна автентична възрожденска къща, новопостроен хотел и ресторант. Старинната къща предлага възможност на всеки свой гост да се потопи в автентичната атмосфера на българския възрожденски дом такъв, какъвто е бил преди векове.

Настаняване
Старинната къща разполага с 1 двойни и 4 тройни стаи, както и с 2 тройни стаи, които формират един апартамент. Стаите са облицовани с дървена ламперия, която внася допълнителен уют и топлина. Удобствата включват телевизор със сателитна телевизия, безжична интернет връзка, самостоятелна баня и парно отопление.

Новопостроената сграда на хотел Медвен разполага с 5 двойни, 7 тройни и 3 четворни стаи, предназначени за тези гости, които предпочитат модерния стил в интериора. Всяка от тях е оборудвана с LCD телевизор със сателитна телевизия, парно отопление, Wi-Fi интернет, парно отопление, климатик, хладилник-минибар, електрическа кана за топла вода, самостоятелна баня. В тази сграда се намира и специална зала с голямо джакузи и сауна, които могат да се ползват срещу допълнително заплащане.
Домашни любимци се допускат след запитване.

Хранене
Ресторантът на хотел Медвен е разположен в отделна сграда. Залата му е с площ 73 кв.м и е оборудвана с голяма камина и телевизор. Интериорът на ресторанта е решен в битов стил, а менюто включва специалитети от традиционната българска кухня.

Хотел Медвен разполага с огромна и изключително красива градина с богата зеленина, оградена с висок зид. Декоративна река с мостче, кладенец, барбекю и открит навес оформят приятни кътчета за отмора и забавление.

Забележителности
Село Медвен е известно със своите красиви възрожденски къщи, някои от които са по-стари от 150 години и все още носят белези от набезите на черкезите от преди столетия. Основна местна забележителност са паметникът и къщата-музей на Захари Стоянов, който е родом от с. Медвен. Почитателите на дивата планинска природа могат да си организират излети и пикници в планината, както и да посетят местните природни забележителности - водопадите Малкия скок, Големия скок и Синия вир на река Медвенска. Наблизо се намира и резерват Орлицата. Гостите на Хотел Медвен могат да посетят и близките Жеравна, Котел, язовир Камчия.
 

 

Контакти
Адрес: обл. Сливен, с. Медвен ул. "Васил Лолов" №10
Телефон: +359887660043
Facebook страница: https://www.facebook.com/complexmedven/

Направи запитване

Изпрати