Меню

Хотел и спа Мидалидаре - с. Могилово

10480
Удобства
  • Паркинг
  • Сателитна телевизия
  • Ресторант
  • Климатик
  • Басейн
  • Фитнес

Хотел Мидалидаре е разположен в центъра на село Могилово.

Сградата е стара, построена през 1886 г., и дава началото на дълга история. Днес, години по-късно, старото училище на с. Могилово се превръща в нашето уютно местенце за гости. Новопостроената част на СПА центъра дава възможност за СПА почивка, както на гостите в хотела, така и на гостите, решили да съчетаят дегустацията на хубави вина с релакс и процедури.

Интериорът в хотел и спа Мидалидаре е в светли тонове, които ще Ви потопят изцяло във времето на Прованса. Стаите на хотела имат изглед към градината и към величествената гора, която се намира непосредствено до пределите на хотел Мидалидаре.

Къщата за гости се намира в градината на Midalidare Hotel & SPA. Разполага с два етажа, като всеки от тях е със самостоятелен вход. На всеки етаж от къщата има по три спални помещения (две от тях със спалня и едно с две отделни легла), две бани с тоалетни, хол с маса за хранене и кухня, оборудвана с всички необходими уреди. Етажите могат да бъдат наемани по отделно. Общ капацитет за настаняване 12 души.

Къща за гости “Мидалидаре Естейт” се намира в малката винарна на Midalidare Estate и е с капацитет за настаняване 8 души. Разполага с 4 двойни стаи със спалня, всяка от тях със собствен санитарен възел и телевизия. Гостите имат на разположение просторен хол и трапезария за 12 души, което дава възможност за провеждане на частни мероприятия от затворен тип. Кухнята е оборудвана с всички необходими уреди за желаещите да си направят кулинарен уикенд.

Контакти
Адрес: обл. Стара Загора, с. Могилово
Телефон: +359 886 655 721
Фирмен сайт: http://hotel.midalidare.bg/

Направи запитване

Изпрати