Меню

Cob Camp Club - село Дъбравите

3146
Удобства
  • Паркинг
  • Климатик
Cob Camp се намира в село Дъбравите. Едно артистично и нестандартно място за настаняване и почивка. Изградено е от Анжело - интериорен дизайнер, керамик и любител на кулинарията, и София-Рая - певица и музикант, също с отношение към храната. Идеята за създаването на това място, беше продиктувана от любовта към природата и пътешествията. Вярваме в любовта и искахме да създадем място за обичащи се хора, предимно двойки, които търсят уединение и романтика с възможността да прекарат време заедно, необезпокоявани от шумни компании и детски игри. Поради малкото стаи и голямата площ на мястото, Cob Camp се оказа идеалното пространство за това. Tишина, чист въздух, вкусна домашна храна, джаз и блус музика, артистична обстановка, добър дизайн, книги и дори филмотечно лятно кино са част от нещата на които гостите ни могат да се насладят. Дъбравите е село, което открихме след дълго търсене. Перфектна локация с невероятни гледки и чудесен климат.
Терминът "Cob" се използва при строителство с естествени материали. Именно такива вложихме в нашия проект (глина, слама и дърво).

Cob Camp разполага със следните възможности за настаняване:
Vintage Room: Самостоятелна дизайнерска стая в сламената къща. Стаята е със самостоятелен санитарен възел, климатик и панорамна тераса. Леглото е с размери 160/200см. Има и допълнително легло 140/200см. на второ ниво в стаята.

White Room: Стаята е със самостоятелен санитарен възел, климатик и панорамна тераса. Леглото е с размери 160/200см. Има и допълнително легло 140/200см. на второ ниво в стаята.

Retro Room: Самостоятелна дизайнерска стая в сламената къща. Стаята е със самостоятелен санитарен възел, климатик и панорамна тераса. Леглото е с размери 160/200см. Има и допълнително легло 90/200см. на второ ниво в стаята.

Industrial Cabin: Самостоятелно дизайнерско бунгало, намиращо се в отдалечен край на имота със собствена зона за отдих, затворена за други посетители. Обособено място за пушене с шезлонги отвън. Към бунгалото има и hot tube, който при желание за ползване се заявява предварително, за да се напълни и подгрее водата. Необходими са около 5 часа за този процес. Прекрасно място за романтична нощ под звездите. В близост има и infrared сауна. Бунгалото няма пердета, прозорците гледат на северозапад и е с панорамна баня и климатик.

Family House: Разполага с 2 спални, две бани, дневна с кухня и трапезария, голяма панорамна тераса. Изцяло на самообслужване. Единствената къща с телевизия в дневната. Оборудвана кухня за приготвяне на храна при желание. Отоплява се с камина с водна риза и парно, подходящи за зимния сезон (на самообслужване с осигурени от нас дърва). Всички помещения са оборудвани и с климатици.

Military Truck: Стар военен камион пригоден за нощувка в clamping style. Използва се само в летния сезон: Май - Септември. Двойно легло с размери 140/200 см. Санитарният възел е в общата част на къмпинга (около 40 м от камиона). Огнище и обособена зона за пушене отвън.

Train: Стар военен фургон пригоден за нощувка в clamping style. Използва се само в летния сезон: Май - Септември. Двойно легло с размери 140/200 см. Санитарният възел е в общата част на къмпинга (около 20м от камиона). Огнище и обособена зона за пушене отвън.

Military Cabin: Стар военен фургон пригоден за нощувка в clamping style. Използва се само в летния сезон: Май - Септември. Двойно легло с размери 140/200 см. Санитарният възел е в общата част на къмпинга (около 20м от камиона). Огнище и обособена зона за пушене отвън.

Tent options: Може да си опънете палатката, където ви хареса в тревното пространство на кампа. Можете да ползвате баня и тоалетна, огнище и място за хранене.

Наемане на целия Камп: Цялото пространство е с площ около 5 декара и капацитет до 20 души през летния сезон / 14 души през зимния. Подходящо пространство за йога ритрийт и малък тиймбилдинг. Разполагаме с голяма 60 кв.м закрита беседка.

В Cob camp се предлагат следните дейности / услуги:
* Пешеходен туризъм (еко пътеки) до Параклис Св. Никола, Тракийската могила, Ловна хижа, Ловджийската вишка. 
* Зала за игри
* Тенис на маса, Дартс, Федербал, Настолни игри, Библиотека и фонотека
* Уроци по керамика с предварителна заявка
* Тематични вечери (жива музика, кулинария)
* Филмови нощи на открито
* Сауна (infrared)
* Инфраред масажно легло

Село Дъбравите се намира на 3 км от гр.Белово, 80 км от гр.София и 60 км от гр.Пловдив. В селото се събират три планини: Родопи, Рила и Средна гора. Добра изходна точка до язовир и връх Белмекен, Милеви скали, Юндола, Варварски минерални бани, Беловски минерален басейн, Беловска базилика.
Контакти
Адрес: обл. Пазарджик, с. Дъбравите
Телефон: 089 685 7400
Фирмен сайт: https://www.cobcampclub.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/cob.camp/

Направи запитване

Изпрати