Меню

Хотел Припеците - село Годлево

601
Удобства
  • Паркинг
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик

Хотел „Припеците” се намира в подножието на Рила, в началото на село Годлево и на 12 км от Банско и 7 км от град Разлог.От балконите на стаите се открива гледка към най-красивата част на Пирин планина - от Даутов връх до Безбог, Банско и предлага възможност за ски в Банско, Добринище, Кулиното, Семково.

Имаме опит в провеждането на йога лагери, семинари, тиймбилдинг, фотопленери, частни партита и други мероприятия. 
Разполагаме с богати възможности за разходка, високопланински туризъм, конна езда, фото сафарита. В ресторанта на хотела могат да се опитат местни ястия, приготвени с натурални продукти.

Като се прибавят и екстрите на хотела - сауна, джакузи, професионален билярд, тенис на маса, лятна тераса, детски кът с голяма поляна пред хотела, нашите клиенти могат пълноценно да си починат сред спокойствието и красотата на трите планини, които ни заобикалят.

Настаняване
Двойните ни стаи са 15 като 10 от тях са с голямо двойно легло и 5 с две единични легла. Всяка от двойните стаи може да се използва и за единично настаняване. Някои от стаите имат връзка помежду си, което е удобно за семейства с деца. Част от стаите са с мокет, други с нов ламинат

Разполагаме и с един апартамент, който се състои от две стаи, едната с голямо двойно легло, а другата с две единични легла. Към тях се преминава през просторен хол с канапе, масичка и голям телевизор. Тук също има дървено балконче с изглед към Пирин.

Безплатен прием на домашни любимци.

Ресторантът към хотела е с капацитет 65 места, а барът - 20 места. Тук може да опитате екологично чисти храни с местен колорит.

Хотел "Припеците" предлага: еко туризъм в Рила и Пирин, туристически и еко пътеки, конна езда, маршрути за екстремни спортове, спортна стрелба, тимбилдинг на фирми, фото сафарита и фото пленери. Разполагаме с конферентна зала с капацитет 30 места.

Също така във връзка с новия стадион в с. Годлево предлагаме настаняване и организиране на футболни лагери за всички възрасти.

Допълнителни удобства
✔ Тераса плюс голям двор
✔ Отопляема скиорна
✔ Конна езда - извън мястото за настаняване
✔ Планинско колоездене
✔ Масаж - допълнителна такса
✔ Детска площадка /люлки, пързалка, катерене/
✔ Голф игрище (на 10 км)
✔ Копирни услуги
✔ Достъпно за инвалидни колички
✔ Стаи/Услуги за хора с двигателни увреждания
Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Годлево
Телефон: +359887010074
Фирмен сайт: http://www.pripetzite.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/pripetzite

Направи запитване

Изпрати