Меню

Туристически комплекс „Андела" - село Юндола

2656
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик
  • Басейн
  • Фитнес
Туристически комплекс Андела разполага с луксозна хотелска част и дървени къщи (бунгала). В основната сграда се намират лоби бар, 5 елегантно обзаведени стаи, приятен ресторант (80 места), оборудвана конферентна зала (30 места), спа център със закрит басейн, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня и фитнес зала. Къщичките пък се състоят от два самостоятелни апартамента и тераса. Във всеки от апартаментите има сателитна телевизия, интернет, хладилник, санитарен възел, електрически отоплителен уред и печка на дърва. На разположение на гостите на комплекса са също и няколко барбекюта, голяма пещ и пещ за опушване на месо.

Бунгалата са най-бюджетният вариант за настаняване, но въпреки това са много уютни и предпочитани от гостите ни.  Състоят се от два самостоятелни апартамента и тераса. Във всеки от апартаментите има сателитна телевизия, интернет, хладилник, санитарен възел, електрически отоплителен уред и печка на дърва.

Стаите в луксозните бунгала на туристически комплекс „Андела“ са по-комфортни. В близост до тях са разположени едно от външните барбекюта и кът за отдих.

Стаите в хотелската част на туристически комплекс „Андела“ са най-луксозни. В същата сграда се помещават СПА център, фитнес, ресторант, лоби бар, конферентна зала и рецепция – за пълно удобство на посетителите в комплекса.

На разположение на гостите ни са басейн, сауна, инфрачервена сауна, парна баня, фитнес, ледена кофа, ледена дупка, масажно отделение). 

Само на 5 минути с кола от комплекса се намира комплекс Старина, където има ски влек и се предлагат разходки с коне или пони. Можете да наемете екипировка и ски учител и да научите детето си да кара ски или сноуборд. Предлагат се и шейни под наем, а цените са достъпни.
Контакти
Адрес: обл. Пазарджик, с. Юндола
Телефон: 0879827086
Фирмен сайт: https://yundola.andela-bg.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/Yundola/

Направи запитване

Изпрати