Търсене

Траянова къща

1693
Удобства
  • Паркинг
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Басейн
Семеен Хотел Траянова къща е разположен в централната част на град Копривщица. Сградата на хотела представлява къща на два етажа с запазила се архитектура, характерна за района. Къщата има чардак с миндер и маса. От къщата се разкрива чудесна панорамна гледка към красотата на град Копривщица. Хотелът ще Ви предложи спокойстви ето и уюта, нужни Ви за една приятна и незабравима почивка в Копривщица. Семеен Хотел Траянова къща разполага с апартамент (разположен на първия етаж), една двойна и две тройни стаи (на втория етаж) за настаняване. Всички помещения са издържани в автентичен копривщенски стил. Хотелът предлага и безжичен интернет достъп. В студ ените зимни месеци хотелът се отоплява с локално парно отопление. Апартаментът ще Ви изненада с двулицевата си камина, придаваща му топлина и уют. Всички помещения разполагат с телевизор и самостоятелен санитарен възел. Хотел Траянова къща се намира в центъра на града, в непосредствена близост до пет ресторанта и механи

"Траянова къща" предлага на своите гости БЕЗПЛАТНО: 
Открит басейн, Барбекю, Паркинг, Wi-Fi, както и напълно оборудвана лятна кухня, за вечери и забавления.
Къщата разполага с голяма тераса/чердак/ с изглед към центъра на града и балкана - подходящ за отдих и приятелска раздумка. Тук може да се насладите на тишината и спокойствието, създадени от каменните зидове, сенчестия кладенец, китната леха и зиданата чешма. Докоснете се до възрожденския бит и култура, до уюта на копривщенския дом и кристалната чистота на балканския въздух.
Старият копривщенския стил е запазен в интериора на стаите и рисуваните им стени. Особен чар придават автентичните трикраките столчета, малките масички и пъстрите копривщенски пътеки.

Къщата е паметник на културата със съхранена възрожденска архитектура. Предпочитано място е за семейни и идивидуални почивки, подходяща за бизнес срещи и мероприятия в спокойна работна атмосфера.

Леглова база:
"Траянова къща" разполага с малък апартамент(суит) на първия етаж. Двойни и тройни стаи на втория етаж с общ капацитет от 9-13 легла. Всяко от помещенията е със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и достъп до интернет.
 
Контакти
Адрес: обл. София - област, гр. Копривщица
Телефон: 071843057