Меню

Семеен хотел и механа Бялата Къща - село Ковачевица

1078
Удобства
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
Бялата къща в с. Ковачевица е семеен хотел, който се намира на 300 метра от площада на селото. Изграден е от местни майстори, като при строителството му умело са съчетани използването на естествените материали и съвременните технологии. Камъкът и дървото създават приятна атмосфера и усещане за уют и спокойствие. От двата потона можете да се насладите на красива гледка, да чуете птиците и да послушате тишината. Гледката, която се разкрива от двора ще Ви потопи в магията на красотата на Западните Родопи. Пред Вас ще се разстеле цяла Ковачевица с каменните си покриви и красивите багри.

Настаняване
В хотелската част на гостите предлагаме настаняване в осем стаи, които са на разположение на гостите от април до октомври включително. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел и сателитна телевизия. Стаите са обзаведени с дървени масивни мебели, като във всяка има възможност да се настанят до 3-ма човека. В седем от стаите има спалня и единично легло, което ги прави удобни и за семейства с деца. За малките палавници имаме легла-кошарки. Изграденото парно позволява хотелът да се ползва целогодишно. На двата потона са разположени удобни мебели, които дават възможност за почивка и приятен разговор.
Къща Родопчанка - целогодишно настаняване в къща независима от хотелската част. Капацитетът на къщата е до 9 души, разпределени в 3 стаи. Разполага с кухня, оборудвана с всичко нужно.

Хранене
Храненето е осигурено на място в механата с камина в студените дни или на двора през лятото. Менюто включва традиционна българска кухня и родопски специалитети. Бялата къща предлага домашни сокове, сладка и мляко. Механата или двора има капацитет за изхранване на около 35 души.

Как да ни намерите
Най-бързо и безопасно се стига до село Ковачевица, минавайки през с. Господинци - с. Огняново - с. Лещен - с. Горно Дряново или през гр. Гоце Делчев - с. Гърмен - с. Лещен - с. Горно Дряново. За пътуващите от Централна и Източна България, се препоръчва да минат през с. Юндола. Всички останали маршрути, показани от Google maps, са възможни само с високо проходими автомобили и крият рискове.

 
Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Ковачевица
Телефон: +359899886342
Фирмен сайт: https://kovachevica.net/

Направи запитване

Изпрати