Меню

Огнянови Къща за Гости - село Огняново

708
Удобства
  • Паркинг
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик
  • Басейн
Огнянови Къща за Гости се намират в популярното с лековитата си минерална вода село Огняново. 

Стаите са луксозно обзаведени с дървени мебели, собствени санитарни възли с тоалетни принадлежности. Всички стаи са с климатици, Wi-Fi и телевизори с кабелна телевизия с над 140 ТВ програми. 

Освен чистия планински въздух и многото възможности за интересни разходки в района, нашата къща предлага собствена СПА зона с парна баня, сауна, масажен стол, масажно помещение, детски кът, просторна градина и всички удобства, за да прекарате незабравими моменти със семейството и приятелите си. На разположение на всички гости е и нашия ресторант. 

Огняново е едно от малкото места в България, където се издигат четири планини - Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач. На 50 км от зимния курорт Банско и на 15 км от границата с Гърция, на 200 км от столицата София и на 70 км от гръцкото Бяло море. 

Съвсем наблизо се намират едни от най-живописните села – архитектурни резервати – Лещен, Долен, Делчево и Ковачевица. Назад във времето пък ще ви отведат и разкопките на древния римски град Никополис ад Нестум, където се смята, че е имало почивна база на римските легиони. Само на няколко минути път с кола ще намерите още крепостта Судинград до с. Мусомище, Тракийското светилище в с. Долно Дряново, водопадът на река Туфча над с. Брезница, както и известните в района многовековни чинари.
Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Огняново ул. "Четиринадесета" №2
Телефон: +359 876166107
Фирмен сайт: http://www.ognyanovo-guesthouse.bg/

Направи запитване

Изпрати