Меню

Къщи за гости "Venny, Hope and Love" - село Лещен

1179
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
Къщи за гости Лещен са разположени върху голяма зелена поляна, с прекрасна гледка към планината. Къщите впечатляват с просторните си размери и са изградени изцяло от камък и дърво. Всяка от тях разполага с просторна дневна на първия етаж, модерни мебели, кът за хранене и нова вградена кухня.

На втория етаж има 3 уютни стаи, всяка с баня и луксозен клас двойно легло. Мястото е добро за двойки, групи, семейства и приема домашни любимци. Общият капацитет на всяка къща е 8 души.

Околностите на с. Лещен предлагат голямо разнообразие от дейности, с които градския човек да се зареди - лов и риболов, излети и разходки в планината, преходи по еко пътеки. Наблизо е и с. Огняново, известно с топлите си минерални басейни и СПА комплекси. Любителите на гората и природните богатства ще могат с ентусиазъм да се отдадат на събиране на гъби и билки. Нека споменем и някои от другите природни забележителности около с. Лещен - горският резерват "Тъмната гора", местността Синият вир и скалните тракийски светилища "Кози камък" и "Черната гора".
Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Лещен
Телефон: +359888522766
Фирмен сайт: https://leshtenhomes.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/leshtenhomesvenny/

Направи запитване

Изпрати