Меню

Къщи за гости Джобен рай

8711
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Климатик
  • Басейн
Разположен в сърцето на Родопа планина, само на 3 км от град Смолян, малкият затворен комплекс Джобен Рай предлага настаняване в 2 къщи за гости.

Всяка от къщите разполага с по две стаи с двойно и единично легло, в които може да се настани група от 12 човека. Трите стаи разполагат със самостоятелна баня. Четвъртата стая може да ползва външната баня на вилата. Това прави Джобен Рай превъзходно място за планински и екотуризъм.

На разположение на гостите има две отделни родопски трапезарии с кухненска част, камина, барбекю с пещ и посуда за приготвянето на храна за около 25 човека. В затворената част на къщата над басейна се намира трапезария с барбекю и пещ, развита около скалата, в която се е вкопчила къщата. Малко къщи, дори в други планински райони, включват в интериора си подобен естествен акцент. От тази трапезария се влиза в стаите на първия и втория етаж.
Басейните се отопляват от слънчева батерия и от юни до септември средната температура е 23-27 градуса през деня, а през нощта 17-20 градуса. Има и нощни лампи, които правят нощното плуване изключително удоволствие.

Разполагаме и с:
Към Къща 1
- трапезария (механа) с камина, кухненско помещение и хладилник, LCD TV. Има 2 канапета, които се разтягат и стават на легло за по-големи групи (+1 или +2 човека). Пред първата къща е и любимата маса на нашите гости, която се намира под навес. Гостите имат условия да приготвят храна на последен модел готварска печка и електрическа скара, докато се любуват на панорамна гледка към Пампорово.

Към Къща 2 - трапезария с изглед към басейна, вградена готварска печка, керамични котлони, хладилник и LCD TV, шатра, цифрова телевизия Виваком, интернет с рутер, пералня, 2 маси за гладене и 2 ютии, 2 кафе машини, микровълнова фурна, тенис на маса, холивудска люлка.
Контакти
Адрес: обл. Смолян, с. Селище
Телефон: 0888412749
Facebook страница: https://www.facebook.com/DjobenRai/