Меню

Къщи за гости Детелини - с. Бели Осъм

1563
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Басейн

Комплекс Детелини се намира на 10 км от гр. Троян в китното село Бели Осъм, с изключителна гледка към полите на Централна Стара Планина. Капацитетът на комплекса е 48 места, разпределени в 4 къщи с по 7, 9 и 14 места и 18 места, като най-голямата къща се намира в с. Горно Трапе. Всяка стая на комплекса има самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, оборудван кухненски бокс (посуда, печка, хладилник, кафе машина, миялна машина) и уютно обзавеждане. За своите гости комплексът предлага механа с камина, басейн през лятото, барбекю, интернет, паркоместа и обширна градина.

Къща за гости „Комплекс Детелини“

Къщата е подходяща за 7 човека.

Състои се от две двойни стаи с двойни легла. Една стая за трима с 1 двойно и 1 единично легло.

Къща за гости “Комплекс Детелини”

Къщата е подходяща за 9 човека.

Състои се от две двойни стаи с двойни легла. Една преходна двойна стая тип мезонет с двойно легло. Една стая за трима с 1 двойно и 1 единично легло.

Къща за гости “Комплекс Детелини”

Къщата е подходяща за 14 човека.

Състои се от две двойни стаи с двойни легла. Две стаи за трима с по едно двойно и едно единично легло. Едно студио с две преходни стаи с едно двойно и две единични легла.

Къща за гости “Комплекс Детелини”

Къщата е подходяща за 18 човека

Етаж 1: Една тройна стая с едно двойно и едно единично легло.
Етаж 2: Една двойна стая с едно двойно легло и тераса. Три тройни стаи, като всяка има 1 двойно и 1 единично легло и тераса.
Етаж 3: Две двойни стаи с по 1 двойно легло.

Басейнът е с размери 3,3 м х 6 м и е дълбок 1,2 м. Къщата разполага с джакузи, което може да се използва при предварителна заявка.

Адресът на къщата с 18 места е: с. Горно Трапе, ул. „Стара планина“ №28
Адресът на къщите с 7, 9 и 14 места е: с. Бели Осъм, ул. „Балкан“ №11

Река Бели Осъм предоставя възможности за риболов. За да разнообразят своя престой, гостите могат да посетят много исторически и природни забележителности като Троянския манастир, Природонаучния музей в с. Черни Осъм, Къкринското ханче, Крушунските водопади, пещерата Съева дупка, Козя стена, както и Беклемето със ски писта.

Контакти
Адрес: обл. Ловеч, с. Бели Осъм Къщи за гости Детелини - Къща 4
Телефон: +359 878 23 91 07
Фирмен сайт: https://detelini.net/

Направи запитване

Изпрати