Търсене

Къща за гости ОставаМе - село Ъглен

363
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
Остава.ме разполага с 2 основни сгради (зимна и лятна)
Основната къща е снабдена с 2 бани и тоалетни, кухненско помещение с електроуреди и общо помещение – трапезария за 15 човека с камина . Къщата се отоплява с котле на дърва и въглища и камина на 1 етаж.
На територията на имота има също 2 бара с гледка към реката и лятна кухня, огнище и барбекю, каравана с две спални, батут диаметър 3.5 м, слаклайн 7м., хамаци и др. съоръжения. Разполагаме също с зеленчукова и билкова градини и няколко плодни дръвчета.

ОСТАВАНЕ С НОЩУВКА
В момента в Остава.ме има следните места за нощувки:
Основна сграда:
- Таван тип туристическа спалня с баня и 10 до 12 легла
- „Пионерска” стая с 6 легла – едно двуетажно и 4 подвижни
- Синя спалня за двама, при необходимост с 3то подвижно легло
Лятна къща:
- Стая със спалня и две единични легла
- Тераса с бар и 2 единични легла на открито
Каравана:
- Две спални
С помощта на приятели и доброволци, скоро се планира да довършим изграждането на още една външна баня с тоалетна, сцена за музикални и други събития, стая с 4 легла в лятната сграда, детски кът край реката и други съоръжения за общо ползване от местното население и гостите на селото.

ХРАНьтъ
Можете да си купите продукти и да си сготвите сами, можете да си поръчате и да ви бъде приготвена храна, можете също да споделите с нас вегетарианската храна, която приготвяме в Остава.ме.
В селото има 5 хранителни магазина и месокомбинат, както и множесто възможности да си спазарите хранителни продукти директно от дворовете на местните хора, за което с удоволствие ще ви съдействаме.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
Всички тук обичаме животните и на територията на Остава.ме пребивават: ламата Диди , камрунска мини коза Госпожа , семейство мини виетнамски прасета , овцата Ози , патицата Дъга , кучетата : Лорд, Барта и Богдана , една бяла котка ..И ...
Вашите домашни любимци също са добре дошли, ако са социали и дружелюбни и нямат проблем да спят на открито в двора. Спалните помещения в къщата са зона, в която животни не се допускат.

СЪБИТИЯ, ОБУЧЕНИЯ И ДРУГИ
В Остава.ме насърчаваме и спомагаме организирането на събития, които са свързани със себеизграждане, творчество, култура, устойчив начин на живот и опазване на околната среда. С радост сме готови да предоставим част или цялото пространство и предлагаме съдействие при организацията на обществени и частни събития.

КАК СЕ ИЗДЪРЖА МЯСТОТО?
Остава.ме съществува и продължава да се развива благодарение на членски внос , даренията , които оставяте за ползваните услуги и престоя си тук , доброволния ви труд за развитието на общото пространство . Всяка сума ще бъде използвана за мястото , целите и каузите на сдружението !
Средствата от детските лагери се разпределят по Предложения и приоритети на ДЕЦАТА в клуба !!
Контакти
Адрес: обл. Ловеч, с. Ъглен
Телефон: 087 955 9490