Търсене

Къща за гости Доркос - село Дорково

749
Удобства
  • Паркинг
  • Сателитна телевизия
Къща Доркос, В с. Дорково разполага с леглова база от 14 места.
Къщата се намира в с Дорково на 15 км от Велинград.И е на 50 метра от центъра на Дорково... В малкото селце има много туристически забележителности на по малко от 5 км се намира крепостa "Цепина", има палеонтологично находище с мастодонти, уникална църква "Свети Илия" граничи с къщата за гости. Изходен пункт за много туристически обекти. На по-малко от 20 метра се намира Ресторант "Скара Бира Доркос" ...

Екстри
Къща Доркос, Ви предлага следните удобства: камина, телевизор, кухня, отопление, хладилник, баня/тоалетна, тераса, гараж, механа.

В близост до село Дорково
Село Дорково се намира в планински район, като е заобиколено от красивите горски масиви на Родопите. Разположено е на двата бряга на река Мътница, в североизточната част на Чепинската котловина. Лежи в южните поли на рида Каркария, който е част от Баташката планина.
Църква "Свети Илия"
Крепостта Цепина

Палеонтологично находище
В района на Дорково е открито палеонтологично находище. В м. Илин кладенец са открити фосили на мастодонти (бивни, кътници и др.) на възраст няколко млн. години, което ги прави най-древните открити останки на тези животни в Европа.
Контакти
Адрес: обл. Пазарджик, с. Дорково
Телефон: 098 886 1222

Направи запитване

Изпрати