Меню

Къща за гости Две стрехи - село Голец

1238
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Wi-Fi
  • Климатик
Къщи за гости Две стрехи - село Голец е релаксиращо място за почивка, разположено в село Голец. Състои се от четири новоремонтирани къщи за гости, които са заобиколени от градини, тиха река и Стара планина. Къщите са централно разположен с лесен достъп до пешеходен туризъм, езера и близките градове Ловеч и Троян.

Настаняване:
Snowdrop Apartment
Традиционната фасада на Апартамент Кокиче е запазена, а интериорът е украсен с традиционен български декор. Разполага с голяма баня с двойни мивки на основния етаж до удобна веранда. Със спалня с двойно легло, стая с две единични легла и всекидневна с разтегателен диван, Snowdrop е идеалният апартамент за семейства или група приятели.

Raspberry Apartment
Високите тавани на Raspberry Apartment, запазените стари греди и 200-годишните стени от кочани създават романтично бягство. Разполага с двойно легло, диван подходящ за деца и самостоятелна баня. Отпуснете се с нежното дърдорене на реката или на слънчевата тераса с изглед към Балкана.

Blackberry Apartment
Селският чар на Blackberry Apartment се определя от стените, високите тавани и традиционните здрави греди. Високите му прозорци са обрамчени с естествен бръшлян и гледат към реката. Има двойно легло, самостоятелна баня, канапе,  служещо като единично легло, и достъп до терасата с изглед към хълмовете. Апартаментът внася атмосфера на очарование във всеки празник.

Lavender Apartment
Апартаментът Lavender предлага уютна веранда, където можете да се насладите на най-добрата гледка към хълмовете. Разполага с всекидневна с диван, който се превръща в двойно легло, спалня с двойно легло и самостоятелна баня. Починете си на спокойната и успокояваща утринна светлина в Апартамент Lavender.

Tulip Apartment
Апартаментът Tulip напомня стар европейски чифлик. Предлага романтична спалня с двойно легло, самостоятелна баня и всекидневна с двоен разтегателен диван и фотьойл, който се превръща в единично легло. Всекидневната също предлага изглед към хълмовете и градините. С автентичните стени, традиционни греди и реставрирани български мебели, Апартамент Tulip е освежаващо място за почивка.
Контакти
Адрес: обл. Ловеч, с. Голец ул. "Кокиче" №8
Телефон: +359 888 803313
Фирмен сайт: http://go-lets.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/LetsGoGolets

Направи запитване

Изпрати