Търсене

Къща за гости „Гераците“

1409
Удобства
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Басейн
Къща за гости „Гераците“ се намира в махала Долни Болерци на 2 км. от гр. Елена в район с красива природа, чист въздух и прекрасна гледка към Балкана.
Къщата се отдава самостоятелно. Гостите ще прекарат почивката си необезпокоявани. В нея могат да нощуват до 12 човека. Разполага с кухня, столова, три апартамента и една самостоятелна стая с баня.
Във всеки апартамент има спалня, а в хола разтегателни диван и фотьойл – подходящи за семейства с две и повече деца. Спалнята и хола са разделени с двойни плъзгащи врати, което го прави удобен за използване и от две двойки. Всеки апартамент има баня с тоалетна.
Столовата е просторна с възможност за организиране на семейни празненства, с кабелна телевизия и камина. Може да ползвате безжичен интернет.
Кухнята е напълно оборудвана с условия за самостоятелно приготвяне на храна. Тя разполага с микровълнова, съдомиялна, хладилник и фурна.
Към къщата има навес, оборудван с мивка, газов котлон, скара и барбекю, подходящ за използване през топлите дни.
Двора е просторен има басейн и кътчета за отдих.
За запалените рибари язовир Йовковци е само на 2,5 км.
Елена – възрожденски град ще ви предложи светини като Даскалоливницата, средновековната църква „Св. Никола”, родната къща на Иларион Макариополски и Стоян Михайловски. Ще видите уникална колекция от старинни икони. Ще усетите духа на времето, през което е живяла яворовата Мина.
Около Елена се намират Капиновския, Плаковския, Килифаревски и Марянски манастири.
Еленският балкан - едно предпочитано място за почивка в България.
Контакти
Адрес: обл. Велико Търново, гр. Елена ул. Долни Болерци 10
Телефон: 0885 989 602
Фирмен сайт: http://housegeratsite.eu/
Facebook страница: https://www.facebook.com/housegeratsite

Направи запитване

Изпрати