Меню

Къща за гости Гераците - гр. Елена

1768
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Басейн

Къща за гости Гераците се намира в махала Долни Болерци на 2 км. от гр. Елена в район с красива природа, чист въздух и прекрасна гледка към Балкана. В къщата е сниман филмът Гераците.

Къщата се отдава самостоятелно. Гостите ще прекарат почивката си необезпокоявани. В нея могат да нощуват до 12 човека. Разполага с три апартамента, една самостоятелна стая с баня, кухня и столова. Във всеки апартамент има спалня, а в хола разтегателни диван и фотьойл – подходящи за семейства с две и повече деца. Спалнята и хола са разделени с двойни плъзгащи врати, което го прави удобен за използване и от две двойки. Всеки апартамент има баня с тоалетна.

Гостите могат да ползват кабелна телевизия и безжичен интернет. Кухнята е напълно оборудвана с условия за самостоятелно приготвяне на храна. Тя разполага с микровълнова, съдомиялна, хладилник и фурна. Към къщата има навес с мивка, газов котлон, скара и барбекю. Има басейн и кътче за отдих. Столовата е просторна с възможност за организиране на семейни празненства, с кабелна телевизия и камина.

За запалените рибари язовир Йовковци е само на 2,5 км. Във възрожденския град гр. Елена ще можете да разгледате светини като Даскалоливницата, средновековната църква „Св. Никола”, родната къща на Иларион Макариополски и Стоян Михайловски. Ще видите уникална колекция от старинни икони. Ще усетите духа на времето, през което е живяла Яворовата Мина. Около Елена се намират Капиновския, Плаковския, Килифаревски и Марянски манастири.

Контакти
Адрес: обл. Велико Търново, гр. Елена ул. "Долни Болерци" №10
Телефон: +359885989602
Фирмен сайт: http://housegeratsite.eu/
Facebook страница: https://www.facebook.com/housegeratsite

Направи запитване

Изпрати