Търсене

Къща за гости „Ботаника“

1770
Удобства
  • Паркинг
  • Wi-Fi

Къща за гости „Ботаника“ се намира в село Надарево, област Търговище и е част от  Център за обучение по устойчиво земеделие на Фондация „Ботаника Лайф“. Никъде в нея няма телевизори, но има безжична интернет връзка, което дава възможност за активна почивка сред природата, ползотворно обучение или работа сред уюта на селските пейзажи. Къщата има конферентна зала и е подходящо място за провеждане на семинари, конференции, обучения и тиймбилдинги.

На разположение на гостите е кухня, в която сами могат да приготвят храната си, но могат и да се възползват от кулинарните специалитети на шеф Кирил Георгиев. Ястията, предлагани в менюто на Къща за гости „Ботаника“, включват традиционни рецепти с авторско намигване. Те са приготвени с продукти от чистите градини на Фондацията и местни жители, който са преминали обучение по чисто земеделие. Вкусът и аромата на храната тук са автентични и даряват всеки опитал ги с блаженство и провокират почит към чисто отглежданата храна.

Къща за гости „Ботаника“ е идеално място за провеждане на детски лагери, зелени училища и рождени дни. На пешеходно разстояние от къщата се намират градините на Фондацията, в които всеки, желаещ, гост би могъл да се разходи, да опита пресен, току-що откъснат, зеленчук, а защо не и да се потруди, следвайки инструкциите и обясненията на своите домакини. Освен неподправена вкусна продукция и простор, градините на Фондацията предлагат живописен хоризонт към Шуменското плато ,от една страна страна, и към кацналото на склона Надарево, от друга.

Селото се намира на неголямо разстояние от Велики Преслав, Мадара, Плиска и Шумен. А това предлага възможност и за културен туризъм. Планинарите също биха могли да открият интересни и живописни маршрути в Преславката планина и Шуменското плато

Домакините от къща за гости „Ботаника“ с радост биха съдействали за организацията на вашия престой според интересите и предпочитанията ви.

Нощувка в единична стая със закуска– 45 лв. (цена за стая)

Нощувка в двойна стая със закуска – 60 лв. (цена за стая)

Нощувка в тройна стая със закуска – 75 лв. (цена за стая)

Нощувка в стая с четири легла със закуска – 90 лв. (цена за стая)

Контакти
Адрес: обл. Търговище, с. Надарево ул. Мальовица 15
Телефон: 0894 412 349
Фирмен сайт: http://botanicalife.org

Направи запитване

Изпрати