Меню

Къща за гости Ботаника - с. Надарево

2468
Удобства
  • Паркинг
  • Wi-Fi

Къща за гости Ботаника се намира в село Надарево, област Търговище и е част от Център за обучение по устойчиво земеделие на Фондация „Ботаника Лайф“. В къщата няма телевизори, но има безжична интернет връзка, което дава възможност за активна почивка сред природата, ползотворно обучение или работа сред уюта на селските пейзажи.
В сградата има трапезария, кухня и десет стаи за настаняване. Капацитета на стаите е 24 + 3 места. Къщата разполага и с просторна семинарна зала и е подходящо място за провеждане на семинари, конференции, обучения и тиймбилдинги.

На разположение на гостите е кухня, в която сами могат да приготвят храната си, но могат и да се възползват от кулинарните специалитети на шеф Кирил Георгиев. Ястията, предлагани в менюто на Къща за гости Ботаника, включват традиционни рецепти с авторско намигване. Те са приготвени с продукти от чистите градини на Фондацията и местни жители, които са преминали обучение по чисто земеделие. Вкусът и аромата на храната тук са автентични и даряват всеки, който ги опита, с блаженство и провокират уважение към чисто отгледаната храна.

Къща за гости Ботаника е идеално място за провеждане на детски лагери, зелени училища и рождени дни. На пешеходно разстояние от къщата се намират градините на Фондацията, в които всеки желаещ гост би могъл да се разходи, да опита пресен току-що откъснат зеленчук, а защо не и да се потруди, следвайки инструкциите и обясненията на своите домакини. Освен неподправена вкусна продукция и простор, градините на Фондацията предлагат живописен хоризонт към Шуменското плато и към кацналото на склона Надарево.

Селото се намира на неголямо разстояние от Велики Преслав, Мадара, Плиска и Шумен. А това предлага възможност и за културен туризъм. Планинарите също биха могли да открият интересни и живописни маршрути в Преславката планина и Шуменското плато.

Базата се предлага и за организирани събития като зелени училища, екипни срещи, семинари, конференции, ритрийти, тиймбилдинги и др.

Ще можете да си закупите, опитате и сами да си откъснете от чисто отгледаните тук зеленчуци (ако сезонът и времето позволяват).

Контакти
Адрес: обл. Търговище, с. Надарево ул. "Мальовица" №15
Телефон: +359894412349
Фирмен сайт: http://botanicalife.org
Facebook страница: https://www.facebook.com/BotanicaLife

Направи запитване

Изпрати