Меню

Комплекс Щъркелите - с. Екзарх Антимово

3694
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик
  • Басейн

Комплекс Щъркелите се намира в село Екзарх Антимово, община Карнобат, област Бургас. Селото се намира на надморска височина 189 м. На територията на селото се намира паметник и могила на съветски воини, паднали по време на Втората Световна война. Местността е известна с чистия си въздух и спокойната атмосфера.

Всички стаи в къщата разполагат с LCD телевизор с цифрови програми и самостоятелни санитарни възли. Високоскоростен безплатен Wi-Fi интернет от най-ново поколение има в целия комплекс. Отопление изцяло с локално парно за зимните месеци и климатик за летните. В комплекса има паркинг за всички гостуващи с видео наблюдение, както и хранителен магазин и дрогерия. Мястото е подходящо за организиране на сватба, официален обяд или вечеря, бизнес среща или друго важно за гостите събитие. Комплексът има детски кът за малките патиланци където могат спокойно да играят необезпокоявани.

Къщата има самостоятелна трапезария с всички необходими електроуреди. На разположение на гостите е голям ресторант с отлична кухня, приятна и уютна атмосфера и с капацитет вътрешни 80 места, външни 40 места. Специално за малките деца ресторант Щъркелите има детски кът за тях. Външно барбекю и пещ специално изградена за кулинарни цели в градината на комплекса.

Комплекс Щъркелите разполага с два басейна и предлага на гостите си шезлонги и две шатри. Един от басейните има предвидена специална зона за малки деца:

Детски с размери дължина 6 м ширина 4 м дълбочина 60 см.
Голям с размери дължина 12 м ширина 6 м дълбочина от 140 см до 150 см.

Комплексът предоставя велосипеди за разходка.

В близост се намира местност Маркелите. На 7,5 км западно от днешния град Карнобат се намира един от най-забележителните средновековни паметници в цяла Южна България – мощната средновековна крепост Маркели. Местното читалище разполага с картинна галерия и зала с народни и месни носии.

Контакти
Адрес: обл. Бургас, с. Екзарх Антимово ул. "Теменуга" №1
Телефон: +359887891509
Фирмен сайт: https://shturkelite.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/shturkelite/

Направи запитване

Изпрати