Меню

Каравани за приятели - село Сърница

2185
Удобства
  • Паркинг
Каравани за приятели” се намират на брега на язовир Доспат, на 6 км след град Сърница покрай язовира в полите на красивата природа, която допринася за Вашия уют, пълноценна почивка и настроение!
“Каравани за приятели” са оборудвани с всичко необходимо за Вашия престой и комфорт. Препоръчваме Ви да вземете  еднократна посуда, добро настроение и добра компания! На Ваше разположение са кухня, хладилник във всяка каравана, готварска печка с фурна, газови котлони, BBQ, както и посуда за готвене.

”Каравани за приятели” разполагат с два общи санитарни възли и една баня с постоянна топла вода за Вашия комфорт!
Капацитетът на всяка от 5-те каравани е до 3 възрастни или 2-ма възрастни с едно дете. Размерите на леглата са следните: 1,60/2 е едното и 1,25/2 е другото!
Всяка каравана се отдава за не по-малко от 2 нощувки! Резервацията се счита за валидна след заплащане на 50% от сумата по банкова сметка или паричен превод на каса на Изипей, а останалата част се доплаща при настаняването!

В близост до караваните се намира екопътека “Стената”, на която може да си направите невероятна разходка сред природата. В краят на пътеката се открива красива гледка към язовир Доспат от “орлово поглед”. Други забележителности в близост до язовир Доспат са Ягодинската пещера и пещера Дяволското гърло, които също можете да посетите. Местността непосредствено до караваните е подходяща за бране на боровинки, горски ягоди, малини, гъби: пачи крак, манатарки.

Предлагаме Ви и следните допълнителни услуги:
* Разходка с лодка
* Индивидуален риболов
* Закупуване на домашни сладка и консерви
* Кафе еспресо
* Бира
* Еднократна посуда и въглища
Контакти
Адрес: обл. Пазарджик, с. Сърница
Телефон: 089 664 3078
Фирмен сайт: https://karavanizapriateli.com/