Търсене

"Каменната къща" с. Калейца

1561
Удобства
  • Сателитна телевизия
  • Басейн
"Каменната къща" е къща за гости в Троянския балкан и се намира в с. Калейца. Къщата е със силно артистична насоченост, като материалите са изцяло камък и дърво.  Цветовете, дървото и камъка са така преплетени,че усещането за комфорт и уют е толкова силно,че когато прекрачите прага,ще искате да останете там възможно най дълго. Мебелите, интериора и екстериора е уникален и единствен. Всичко е ръчно направено и не може да бъде видяно никъде другаде.

Къщата разполага с леглова база за 14 души със самостоятелни санитарни възли. Всяка стая е с телевизор, спално бельо и хавлии! Първия етаж е стая от 45 квадратни метра в Еко-Арт стил и е много подходяща за големи групи хора (над 20) души! На втория етаж е разположен голям хол с кухня и 2 спални с баня и тоалетна с вана! Зимния сезон е топло, лятото прохладно.

Къщата е с площ 120кв и дворно място от 1 декар. Двора е с паркинг за 3 коли, барбекю с навес за 35 души, aсмалък с висящо легло, катерушки и люлки за малките, волейболно игрище, баскетболен кош, маса за тенис за по-големите. Летния сезон на ваше разположение е "Веселият басейн" с изворна вода с размери 3/2.5/1.2м. дълбочина с шезлонги и чадъри. Двора граничи с вековна гора, озеленен и добре поддържан.
 
Контакти
Адрес: обл. Ловеч, с. Калейца
Телефон: 088 600 1498
Фирмен сайт: http://kamennata-kushta.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/KamennataKushta/

Направи запитване

Изпрати