Търсене

Еко къща Паташка - село Брестово

578
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
Паташка къща, Брестово разполага с леглова база от 10 места.
Предлагаме 2 самостоятелни къщи в един двор. Има възможност да събира една група до 10 души или пък 2 отделни семейства. Всяка къща има кухня оборудвана с необходими битове уреди и пералня, всяка стая разполага с телевизор и безжичен Wi-Fi интернет.
Малката къща разполага с една спалня + удобен разтегателен диван, тоалетна и баня.
Голямата къща разполага с 3 спални, една баня с вана на първия етаж и една баня с душ на втория етаж. в една спалня има един удобен ръзтегателен диван.

Дворът е голям, с хамак, люлка, лятна кухня и оригинално зидано барбекю. Това дава възможност да се насладите на престоя на открито, не само по време на хранене, но и по време на готвене на храната.

Къщите са идеални вариант, за който търси място да работи по интернет далеч от града.

Брестово - чист въздух, атмосфера на спокойствие, възможности за активен отдих и усещане на простор и свобода. Живописни гледки към Стара планина, Деветашко плато, Предбалкана и Дунавската равнина. Едновременно автентично село и в близост до градовете Ловеч, Севлиево, Троян и Плевен. В село Брестово се намира най-високата точка на Деветашкото плато – връх Чуката (556 метра), тя е на 40 минути пеша от къща. в селото има хранителен магазин но няма ресторант.
Къкринското ханче е само на 5 км от Брестово, Деветашка пещера на 15км, крушунските водопади на 30км.
Контакти
Адрес: обл. Ловеч, с. Брестово
Телефон: 098 833 6339

Направи запитване

Изпрати