Меню

Еко Вила Дивна - село Дивчовото

1333
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Wi-Fi
  • Басейн
Еко вила Дивна - Тетевенски балкан се намира в село Дивчовото. Вилата разполага с всички удобства за неповторима семейна почивка или дългосрочен престой. Вилата разполага с 4 спални, 1 баня, спално бельо, кърпи, телевизор с плосък екран с кабелни канали, трапезария, напълно оборудван кухненски бокс и вътрешен двор с изглед към градината. На разположение на гостите е голям двор, с външна чешма и барбекю. През лятото, в задния двор е разположен басейн. В двора на вилата има едно парко място, а пред вилата има достатъчно пространство за паркиране на още автомобили. За вашия комфортен престой, предлагаме 3 броя големи и 4 детски велосипеда. В близост има хранителен магазин и чисто нова детска площадка.

На пешеходно разстояние се намира хижа „Кордела“, от която започва Еко Пътека за биосферен резерват „Боатин“, известен с най-големия буков масив в цяла Европа. От резервата започва и Национален парк „Централен Балкан“. В "Боатин" е открит и голям район с белодробен лишей, който в съчетание с озона от вековната букова гора, влияе изключително благоприятно на страдащите от астма и белодробни заболявания.
В близост е и Еко Пътека „Пътят на Бенковски“, която свързва с. Дивчовото с гр. Рибарица и на 24 май туристи от цялата страна се събират, за да изминат този маршрут.

 
Контакти
Адрес: обл. Ловеч, с. Дивчовото ул. "Сава Младенов" №19
Телефон: 089 665 4193
Facebook страница: https://www.facebook.com/EcoVillaDivna

Направи запитване

Изпрати