Меню

Дом Павлови

480
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
Къщата е на 2 етажа по 75 м2. Състои се от 2 спални, механа и кухня на първия етаж и 3 спални и обширна дневна на втория; 2 бани – по една за всеки етаж. В двора има беседка и реставрираната плевня обособена като помещение за дърва и навес за паркиране на кола.

От централния вход на първия етаж през коридор се влиза наляво в двете спални, надясно в механата. Първата спалня се състои от едно двойно и едно единично легло и старинен скрин. Във втората има две двойни легла и едновремешен гардероб. И двете спални се отопляват с печки на дърва.

В дясно от коридора се влиза в механата - едно от най-впечатляващите помещения в къщата със старинните си каменни зидове. Оформена е като функционално оборудван кухненски бокс и трапезария, разделени от камина. В кухнята има готварска печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, мивка с проточен бойлер и шкафчета в ретростил. Трапезарията се състои от две големи дървени маси за хранене, голям ъглов диван и столове за сядане. Камината е с вградено тяло, изключващо задимяване на помещението.

По-голямата част от механата е почти под земята, което я прави топла и уютна през студените зимни дни и прохладна в горещите дни на лятото. Оборудвана е с LCD телевизор с интерактивна телевизия. От кухнята и трапезарията се излиза през друга врата директно на двора към прикрепената непосредствено до къщата баня с тоалетна.

По външни стълби през междинна площадка, покрити с навес против заснежаване, се стига до втория етаж. Влиза се в коридор водещ към трите стаи и обширен хол, обособен като втора трапезария с две маси и столове за 10-12 човека, секция и акцента на помещението – реставрирана и запазена в истинския и вид брашнянка. Първата стая е оборудвана със спалня и гардероби, втората със спалня и единично легло, третата с разтегателен диван. От третата стая се влиза в банята, състояща се от тоалетна, шкаф с мивка и душ кабина. Отоплението на стаите от втория етаж е с стенни конвекторни печки. Най-уникалното тук са таваните, представляващи летви, наредени върху греди, плътно една до друга, без никаква пролука между тях.

- Двора е на отделни нива, изцяло затревен и просторен, удобен както за игра на минифутбол, така и за паркиране на коли. Нощем е осветен, както и плевнята и помещенията за съхранение на дърва. На второ ниво пред къщата има малка площадка оградена с ниско дуварче и оградка, както и декоративен кладенец, обособен като барбекю. Над нея е трета част с овощни дръвчета.

В средата на двора има барбекю и беседка с маса с прекарани до нея ток, вода . Почивката навън през топлите дни е истинско блаженство - зеленина, тишина, спокойствие и една невъобразима гледка към балкана във всички посоки. Остава само едно презареждащо изживяване, наситено с полъха на нещо отдавна отминало.
Контакти
Адрес: обл. Сливен, с. Зайчари село Зайчари
Телефон: 0888699670

Направи запитване

Изпрати