Меню

Динчова къща - село Рожен

897
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
На Ваше разположение са 7 двойни стаи с модерно обзавеждане, предлагащи всички съвременни удобства, но същевремено носещи характерния за региона дух. Две от стаите предлагат възможност за настаняване на още един човек. Всяка стая е с различен интериор и носи името на различен сорт грозде. Отсядайки в тях, със сигурност ще се пренесете в уютния свят на винения еликсир. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, сателитна телевизия, парно отопление, Wi-Fi.

Хотелът разполага с битов ресторант и механа, в характерния за региона дух. Ще Ви изкушим с традиционни местните деликатеси, домашно приготвени гозби и десерти. Ястията са прекрасно допълнени от Винения лист, съставен от вината на Винарна Орбелия. В двора на хотела е разположена винарска изба, където ценителите на винения еликсир могат да дегустират традиционните мелнишки вина, производство на Винарна Орбелия.

Избата е разположена в близкото с. Коларово, до град Петрич, и акцентира върху традиоционните за региона сортове като Широка Мелнишка, Мелник 55 и Сандански мискет.
При интерес можем да организираме посещение с дегустация. Повече за Винарната можете да видите тук: www.orbeliawinery.bg

В близост до хотел Динчова къща има много забележителности, които можете да посетите и да направите Вашата почивка при нас още по-вълнуваща и запомняща се - Роженски манастир, местност Рупите, с. Златолист и гр. Мелник.
Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Рожен
Телефон: +359 879 543 737
Фирмен сайт: https://dinchovakushta.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/dinchovakushta/

Направи запитване

Изпрати