Меню

Вилно селище "Мировец" - село Малък Извор

1378
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Ресторант
  • Басейн
Вилно селище "Мировец" се намира в с. Малък извор - община Ябланица, на 85 км от гр. София по магистрала Хемус. През с. Малък извор минава единственият автомобилен път към живописния Гложенски манастир. Разполагаме с 8 еднотипни двойни къщички, с допълнително трето легло, собствен санитарен възел във всяка къщичка, телевизор, хладилник, обща трапезария за всички с възможност за поръчка на храна и барбекю. Селището предлага изглед към градината, ресторант, общ салон и градина. На разположение на гостите има детска площадка на място, а в района около ваканционното селище има условия за пешеходен туризъм и колоездене. Към селището работи Гостилница, която предлага ястия и напитки. Има безплатен паркинг.

Допълнителни услуги:
Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Може да се изисква такса.
Бадминтон игрище, стрелбище за пневматични оръжия и арбалет и басейн.

Забележителности:
Гложенският манастир очаква да бъде покорен с 1 часова разходка пеша или с колело. Манастирът се намира над с. Гложене, община Тетевен на източния склон на планинския рид Лисец.

Пещера Моровица се намира в близост до с. Гложене и е на около 45 минути пеш от Гложенския манастир. До пещерата може да се стигне по две екопътеки - от с. Гложене и от Гложенския манастир. И двете пътеки са добре маркирани и със средно ниво на трудност.

Съева дупка е пещера в местността Леднишки рид до село Брестница, общ. Ябланица. Пещерата е част от 100-те национални туристически обекта. В съседство на "Съева дупка" са пещерите "Голяма ледница" и "Малка ледница".

Фермата "Сините Щрауси" е основана в с. Брестница общ. Ябланица. Фермата е разположена в непосредствена близост до пещерата "Съева дупка", която е един от най-посещаваните туристически обекти в страната. Фермата е отворена за посетители постоянно, както в делнични, така и в празнични дни.

Посрещаме клиенти, изпращаме приятели!
Контакти
Адрес: обл. Ловеч, с. Малък извор
Телефон: 0895 627 646
E-mail: toban@abv.bg
Фирмен сайт: http://www.mirovetz.com/

Направи запитване

Изпрати