Търсене

Вила Червен - Тетевен

332
Удобства
  • Паркинг
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
Вила Червен се намира на 2.5км от град Тетевен във Васильовска Планина - предбалкан. Местността е Конски Дол, между долината на Връх Червен (снимката долу) и връх Кон. Вила Червен или “Базата за риболовен туризъм и развъждане за риба” е открита официално през Април 2007, а развъжда риба - Американска и Балканска пъстърва от 1993г. Къщата за гости разполага с 10 стаи, ресторант с три звезди, зала и сауна. Риболова на пъстърва е целогодишно. Предлагаме еко туризъм и други атракции в околността на Тетевен. Отклонението за вилата е 1км след центъра на града (площада), отбивката на ляво е на чешмата “Топлика”, всеки би Ви опътил за рибарниците на Вила Червен :).
 
Вила Червен е с капацитет 20 човека. Ресторантът и барът заедно с терасите може да поеме около 70 човека. Апартаментът, Студиото и осемте (8) стаи са със спални, с включена закуска и са на разположение за преспиване на малки групи и семейства.
 
Ресторантът предлага богат избор на Рибни ястия, деликатеси и местни специалитети. Всеки е добре добре дошъл за обяд, вечеря или просто да се полюбува на природата и вировете пълни с риба.
 
Сутеренът предлага възможност за тийм билдинг и конферентна зала.
Контакти
Адрес: обл. Ловеч, гр. Тетевен местност Конски Дол
Телефон: 0888 340 172
Фирмен сайт: https://www.villacherven.com/

Направи запитване

Изпрати