Меню

Вила Чаушеви - село Плетена

866
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
Вила Чаушеви се намира в Югозападната част на Родопите. В Родопите - планината на Орфей, се намират едни от най-красивите и живописни места в България. Тучни поляни в невероятни нюанси на зеленото се редуват с тъмни иглолистни гори. Тук може да се докоснете до природата, да вдишате свежия планински въздух, да отпиете от чистата вода и да се любувате на прекрасни горски пейзажи.

Вила Чаушеви предлага на своите гости 3 просторни спални, трапезария, оборудвана кухня, градина и барбекю и детска площадка. Има разтегателен диван и детско легло допълнително. Настаняване на деца до 6 год-безплатно.

На самата вила няма интернет и мобилните оператори нямат обхват. На 200 м от вилата има покритие само на А1.

В близост до Вилата в землището на село Плетена се намира пещерата Мечата дупка с дължина 12 метра. Друга забележителност в Плетена са два Римски моста – в местностите Караманица и Банян. Интерес представляват също и резерватът Конски дол и местността Комитски бараки. Само на 26 км от тук се намира гр. Доспат, където е и язовир Доспат, предпочитана дестинация от много рибари. Също на 8 км се намира с. Долен, запазило автентичния дух на миналото. На 27 км от тук се намира с. Огняново, където може да се насладите на балнео и спа центрове с минерални извори. На около 60 км се намират и най-красивите пещери Дяволското гърло и Ягодинска пещера, които ще Ви очароват.
Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Плетена Местност Дикчан
Телефон: 089 372 5131
E-mail: nade2000@abv.bg
Facebook страница: https://www.facebook.com/villachaushevi/

Направи запитване

Изпрати