Меню

Вила Филип - село Бачево

552
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
  • Ресторант
  • Климатик
Вила Филип се намира в центъра на с. Бачево, разположена между трите величествени планини на България - Рила, Пирин и Родопи. Изградена е в алпийски стил с изглед към ски пистите на гр. Банско. Тук се преплитат автентичния местен стил и модерен дизайн. Само на 10 км от Банско ще намерите неповторим уют, ще се докоснете до вековните традиции и обичаи на местното население и спираща дъха природа.

Настаняване
Вила Филип разполага с 8 стаи - 5 двойни, 1 апартамент лукс и 2 фамилни стаи тип мезонет, механа, лятна градина с барбекю и пещ, сауна, джакузи и масажно легло. Интериорът във всяка стая е различен. Стаите са слънчеви и просторни, със собствен санитарен възел, парно отопление, кабелна телевизия и безплатен безжичен интернет достъп. Фамилната стая мезонет е подходяща за 3 или 4-ри членно семейство. Разполага с две отделни стаи, свързани чрез стълба, легло King size, 2 единични легла и баня.

Хранене
Механата е на разположение за самостоятелно ползване от гостите на Вила Филип, като на разположение е професионално оборудвана кухня

СПА
За пълноценна почивка и разтоварване от натрупаната умора, „ Вила Филип“ предлага масажи с термомасажно легло - представлява физиотерапевтично оборудване използващо съвременните научни технологии:В основата на работата на това оборудване се намират следните 5 основни принципа: Кайропрактика, Акупунктура, Акупресура, Мокса и Класически масаж. Релаксирането се допълва от суха сауна за четирима и триъгълно джакузи.

Забележителности
Вила Филип е идеална отправна точка за различни планински преходи. На 6 км северно от Бачево се намира местността Перивол. Името идва от персийски и означава "Красива гледка". Там има останки от старо римско селище, чиито разкопки показват, че е от 1 век от новата ера. На около 40 минути пеша или на 2 км от селото се намира природният феномен Джерджева скала.

Вила Филип е идеална отправна точка за различни планински преходи. Над селото се намират 3 конни бази, останки от римско селище в местността Перивол, Джерджева скала с параклис Свети Георги, лечебен минерален извор в местността Банище. В местността Ръждавец има лековит минерален извор с два басейна. Над селото има изградени еко пътеки с места за пикник край реката и трасета за планинско колоездене.
Контакти
Адрес: обл. Благоевград, с. Бачево ул. „Г. Димитров“ №72
Телефон: +359896758972
Фирмен сайт: http://villafilip.com/

Направи запитване

Изпрати