Меню

Вила Боровинка - Цигов Чарк

2544
Удобства
  • Паркинг
Вилата се намира в курортна зона "Цигов чарк" сред голяма борова гора, на 200 м. от ски писта, на 800 метра от язовир "Батак". Вила Боровинка разполага с леглова база от 8 места. Къщата е от масивни дървени трупи и има локално парно отопление на пелети, както и камина и соларна инсталация. Стаите са оборудвани със самостоятелни бани с хидромасажни душ-кабини и пречиствателна инсталация. Вилата е с площ 80 кв.м. и се състои от две стаи всяка със спалня и двуетажно детско легло, хол, коридор и кухненски блок, веранда, сред борова гора с надморска височина 1200 м.

Вилата разполага с полигон за стрелба с лък. Проектирана и предназначена най-вече за две приятелски семейства с деца. Във вилата не се пуши - за целта може да се използва верандата.

Разположена е в подножието на биосферен резерват "Мантарица" и е на 40 минути от язовир "Белмекен" и язовир "Беглика". В близост се намират пещера "Снежанка", водна каскада "Фотиновски водопади", крепост "Цепина", историческа църква в гр. Батак, връх "Баташки снежник" и връх "Голяма Сюткя", връх и хижа "Белмекен" в Рила.

Допълнителни услуги:
Гребане на каяк в тихи води. Осигурен инструктаж, лодка (двуместна, стабилна и оборудвана с рул, гребло и непотъваща жилетка). Не е нужен опит. Минималната възраст е 11 години. Продължителност: 3 часа, в които влизат гребане, снимки, плаж, плуване. Нужно е да носите леки спортни дрехи (бански), шапка, очила, слънцезащитен крем, вода и лека храна. За клиентите се грижат опитни инструктори със сертификат за водни спасители, бивши състезатели по каяк с участия и медали от световни първенства и олимпиади, дипломирани треньори в областта на спорта. Минимален брой участници в един тур: шест човека. Отстъпка за гости на Вила "Боровинка": 10%.
Контакти
Адрес: обл. Пазарджик, гр. Батак Планински курорт Цигов Чарк
Телефон: 0887 935 467
Фирмен сайт: https://natura2000bg.com/

Направи запитване

Изпрати