Търсене

Вила Беевски - село Гела

837
Удобства
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Климатик
  • Басейн
Вила Беевски се намира в живописното село Гела, известно със свойте гайди и история датираща още от тракийско време. Тя е раположена в началото на селото в махала наречена Магарджица, заобиколена от тучни поляни и аромат на вековни борове.
Освен, че е поредното невероятно родопско село, Гела е непресъхващ извор от митове и факти. Според мнозина пък Гела е генератор за положителна енергия, която изпълва тялото и душата само след няколко часа престой.

На нашите гости предлагаме настаняване в четири двойни стаи + хол. Нормалното запълване на вилата е за осем възрастни, но може да приемем и до десет, като двама спят на разтегем диван в хола. Вилата предлада два отделни санитарни възела на етаж, две тераси разкриващи прекрасни гледки към величественият Карлък, голяма всекидневна в Родопски стил с кухненски бокс.
Вилата предлага сателитна телевизия, DVD, климатик, пералня, напълно оборудвани две кухни, едната от които в барбекюто, с всичко необходимо за изкарването на една перфектена почивка. Централно парно отопление през зимата, а през лятото детски кът и закрит басейн.

Зад вилата е разположен закрит плувен басейн с размери 7 метра на 2,50 метра и дълбочина 1,30 метра, разполагащ със система за филтриране и затопляне от слънцето на водата. Температурата на водата е в порядъка на 26 - 30 градуса и е на разположение само за гостите на вилата функциониращ от средата на юни до края на септември. В помещението има душ за удобство на нашите гости.

Зад басейна има затревени пложтадки за слънчеви бани с шезлонги и чадър, също така и детска площадка с люлки, пързалка и голяма детска къща, пълна с играчки.

Пред вилата е разположено голямо барбекю за 15 човека, то разполага с кухненскии бокс, хладилник, печка, мировълнова, керамични котлони, посуда, телевизор, пещ, камина и автоматизиран шиш за печене на родопско чеверме или пилета на грил.
Това е любимото място на нашите гости, където прекарват в спокйствие деня и приготвят храната си, а вечер празнуват със свойте приятели.
 
Контакти
Адрес: обл. Смолян, с. Гела
Телефон: 0887 925613
Фирмен сайт: http://www.hotel-gela.com/

Направи запитване

Изпрати