Търсене

Велиновата къща - село Белчин

3471
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
Райско място с чудотворна вода и лековити извори - още от древността така е описано село Белчин което се намира между четири планини. Там случайно или не, "Велиновата къща" оживява в наши дни. Тя е скромна селска къща принадлежала на нашия дядо. В близост до гората, ние неговите внучки с помощта на нашите семейства успяваме да я реновираме и сега тя е превърната в къща за гости.

Подходяща е за семейства с малки и големи деца почивка, отдих, туризъм. Не е подходяща за партита и купони!!! *

Разпределение ет.1: Две стаи с двойни легла, в едната от стаите има разтегателно диванче, подходящо за едно дете. Трапезария, кухненски бокс и еднна малка баня с тоалетна.
Разпределение ет.2: Две тавански стаи с легла персон и половина, междинно помещение с диванче и гледка към гората, баня с тоалетна - по-голяма от тази на ет.1 * стаи: * общо 4 спални с 4 двойни легла и един разтегателен диван за 1 човек. * 2 бани с тоалетни * общ капацитет за спане 9 души с възможност за поставяне на бебешки кошари в 3 от стаите *

Домашни любимци не се допускат * Вътре в къщата не се пуши, има открита веранда с масичка и столчета подходяща за пушачи. * Има интернет връзка, телевизия само в една от стаите. * Кухненският бокс е оборудван с всичко необходимо.

Има печка на дърва която затопля цялата къща и ел. конвектори във всяка от стаите. В двора могат да се паркират 2-3 коли, през топлите месеци може да се ползва шатрата и батут за по-малките гости, двора разполага и с барбекю.

 
Контакти
Адрес: обл. София - област, с. Белчин
Телефон: 0878 72 56 68
Facebook страница: https://www.facebook.com/VelinovataKushta

Направи запитване

Изпрати