Меню

Велиновата къща - село Белчин

5313
Удобства
  • Паркинг
  • Барбекю
  • Сателитна телевизия
  • Wi-Fi
Райско място с чудотворна вода и лековити извори - още от древността така е описано село Белчин, което се намира между четири планини. Там случайно или не, "Велиновата къща" оживява в наши дни. Тя е скромна селска къща принадлежала на нашия дядо. В близост до гората, ние, неговите внучки, с помощта на нашите семейства успяваме да я реновираме и сега тя е превърната в къща за гости.

Подходяща е за семейства с малки и големи деца почивка, отдих, туризъм. Не е подходяща за партита и купони.

Изцяло реновирана и оборудвана с множество удобства, бутиковата вила предлага на своите гости възможност за качествена почивка в непосредствена близост до природата, съчетана с атрактивни занимания като планински преходи, еднодневни екскурзии, разходка с конна езда, исторически турове в околността.
На двата етажа на къщата са разположени три двойни и една тройна стая, две дневни, кухня, две бани и тераса. Дворът е облагороден и разполага с барбекю, приятна беседка, паркинг и тревни площи. Кухнята е оборудвана и може да се ползва свободно за приготвяне на храна.

* Домашни любимци не се допускат
* Вътре в къщата не се пуши, има открита веранда с масичка и столчета подходяща за пушачи
* Има интернет връзка, телевизия само в една от стаите

Има печка на дърва която затопля цялата къща и ел. конвектори във всяка от стаите. В двора могат да се паркират 2-3 коли, през топлите месеци може да се ползва шатрата и батут за по-малките гости, а дворът разполага и с барбекю.

Развлечения и интересни обекти в близост
На разстояние от 3 км можете да се потопите в минералните води на Плажен комплекс Белчин Бани, а на 10 мин пешеходно растояние от къщата се намира Културно-историческият комплекс Цари Мали Град.
Контакти
Адрес: обл. София - област, с. Белчин
Телефон: 0878725668
Фирмен сайт: https://velinhouse.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/VelinovataKushta

Направи запитване

Изпрати