Търсене

Ваканционен Комплекс "Стара речка"

2589
Удобства
  • Паркинг
Ваканционен Комплекс "Стара Речка" е разположен в сърцето на Средна Стара Планина в живописна местност в покрайнините на с. Стара Речка, между градовете Велико Търново и Търговище.
За тези, които искат да се откъснат от суматохата, динамиката, напрежението, стресът и шумът на големия град, остават зад стените на красиви гори и звуците на природата.
Ваканционен Комплекс "Стара Речка" и околностите ú предлагат чудесни възможности за почивка сред приказната природа. Тук ще ви посрещнат най-добрите хижари в Стара планина!
Възможност за по-усамотена почивка предоставя Ваканционен Комплекс "Стара Речка". Ще почувствате атмосфера, предразполагаща приятни разговори и неописуема почивка.
Вие похапвате  и гледате на отсрещния баир как овцете кротко пасат. Чувате хлопките на кравите и се наслаждавате на зеления водопад на върбите край селската рекичка.
Предимствата на комплекса са, че е близо до големия град, а в същото време създава впечатление, че е далеч от цивилизацията, място, където човек може да се усамоти и да се наслади на красивата природа и чист въздух.
Контакти
Адрес: обл. Търговище, с. Стара речка
Телефон: 0899 950 555
Фирмен сайт: http://www.stararechka.com/