Меню

Есенната сеитба е напълно съсипана. Кошмарната суша продължава с екстремни температури

21.10.2023 г.
2571
Есенната сеитба на територията на цяла България е почти напълно съсипана. Кошмарната суша продължава до края на Октомври с екстремно високи температури. Сушата не позволява нормалното протичане на сеитбата на есенните зърнени култури, а по-голямата част от язовирите в страната приближават своите критични минимални нива. Няма вода. Стотици населени места вече са на воден режим.

И докато хиляди граждани са радостни на "хубавото време", за да се разхождат по тротоари, заведения и ресторанти, а от радиостанциите съобщават всяка сутрин с приповдигнато настроение за поредният "хубав" слънчев ден, то в селата - там, където хората са запазили будност и своята връзка с Природата, притеснението от разцепената от суша земя и неестественото поведение на насекоми, птички, диви животни...на фона на цъфналите на много места през Октомври дръвчета....е повече от обезпокоително.

Всички онези хора, които са запазили и поддържат своята връзка с Природата, законите на Творението и Принципите, които ръководят този свят, се питат - Какво седи зад символа - суша, на какво е знак това? Какво означава това Творецът да те лиши от Вода? Само предупреждение ли е това, за погазени принципи, истинност и природни закони...или вече процесите са необратими и вървим към Ново Начало...? 

В света през последните години се шири един тегобен и тъмен облак - това е облакът с облик на Лъжата - онази лъжа, която започна в годината с двете 2-ки. (2020) и достигна своите невиждани през последните столетия размери, в годината на трите двойки (2022). Хората не тръгнаха на Промяна..., а повярваха в лъжите, които им се сготвят чрез телевизиите и конвенционалните медии... Българите като народ, който през последните векове не е създавал тежка карма чрез войни или други участия против Истината, този път допусна да бъде употребен и си навлече тежка карма. Сушата е именно символът на това, и дано е само предупреждение. 

Човекът днес се е наврял в сушата, в своето его, в своето неразбиране, в своето невежество. Натикан е в проблеми, в трудности и той се е влюбил в тях, вместо да търси вечното. Той се е натикал в бедното земно мислене

Водата е живот. Водата се явява заместникът на Бога на Земята, защото без нея всичко - икономика, наука, политика, религии, култура...., всичко ще бъде пресушено.
 
Когато е суша, плаче земята.
Когато настане тъмнина в живота ти, плаче светлината.

 

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете