Меню

Министър Танева: В селата има надежда, има млади хора!

21.06.2019 г.
3746

Във всички селски региони на България има социален живот, има надежда, има нови млади хора, на които се осигурява работа. Това каза министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, която присъства на жътвената церемония, организирана от Националната асоциация на зърнопроизводителите - НАЗ, част от традиционният вече проект „Хляб на мира“.

„Станаха толкова много години назад във времето, в които години на различни форуми и на различни поводи се виждаме със зърнопроизводителите и си говорим, че може би по-обществено активната част от производителите сме все едни и същи и с времето промените са много малко“, заяви Танева.

Министър Танева пожела напред във времето в сектора да има нови и по-млади лица, за да продължи успешното развитие на сектора. Тя поздрави производителите за обществената отговорност, която са показали с участието си в международния проект „Хляб на мира“.

Министър Танева пожела на младите хора да работят все така и заяви, че се радва за техните успехи и ефективното производство. Тя допълни, че се надява новата Обща селскостопанска политика (ОСП) да бъде по-добра за всички земеделски производители.

Министър Танева честити празника, като пожела успех на проекта. „Нека той да се разширява и на всички да показваме, че земеделието е обществено ангажирано като посланик на мира и добрата воля по света. Хубав празник“, каза още тя. 


Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете