Меню

Конференция за чисто земеделие и храни събира будни хора, имащи земя на село

05.02.2019 г.
3114

Конференция за чисто земеделие и храни събира будни хора, имащи земя на село, съобщава алтернативната българска медия - Портал12. В същото време ще бъде и представянето на първите видео епизоди от новата рубрика на Село.БГ - Мисия Чиста храна.

4-а Национална конфернеция "Природното земеделие" ще се проведе в Пловдив под мотото "Здрави хора и жива земя". Събитието ще се проведе на 23-и и 24-и Февруари (събота и неделя) в конферентната зала на хотел Алианс. Датите съвпадат и с последните 2 дни от най-голямото селскостопанско изложение в България - АГРА. 

Конференцията и темите в нея, свързани с ефективното отглеждане на чисти зеленчуци, плодове и зърнени култури е адекватният отговор на нарастващото търсене на споделена информация за независимо производство на чисти храни на село. Един от основните фокуси на мероприятието е запазването на старите български сортове семена.

След края на семинарната част на събитието, участниците ще могат да разменят семена, калеми и мостри за растителна защита.


Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете