Търсене

HL-TopMix със строги правила за превенция срещу коронавируса

17.03.2020 г.
8504
Водещата компания за производство на храни за животновъдството HL-TopMix застава плътно зад животновъдите в усложнената ситуация на работа, породена от коронавируса.

“На фона на настоящата ситуация в страната и по света, продиктувана от коронавирус епидемията, Hl-TopMix взе решение да не стои безучастно, а да предприеме допълнителни мерки, с грижа за общото здраве и безопасността при изхранване на вашите животни”


посочва се в официално съобщение от компанията.

От HL-TopMix заявиха, че са въвели строги правила за превенция на пренасянето на вируса, посредством служители на фирмата и транспортните средства, с които доставят стоки до животновъдните обекти. Организацията на работата, в рамките на производствената сграда и на служителите извън нея, е стриктна и следва правилата за биосигурност и спазване на необходимото социално разстояние.

Заводът ще работи с нормално работно време и въпреки кризисната ситуация, от HL-TopMix продължават да доставят необходимите храни за изхранване на животните в страната.

Освен това, в условията на епидемията от коронавирус, специалистите на HL-TopMix са на разположение да консултират животновъдите, както по отношение на мерките по повишаване на биосигурността, така и при неотложни ситуации в стопанствата. Техните контакти, фермерите могат да намерят в интернет на адрес: www.hl-topmix.com