Меню

Емил Елмазов: Не продавайте земята си на село! Ще ви потрябва! (ВИДЕО)

17.10.2018 г.
27307

Представяме ви пълната видео лекция от участието на именитият български билкар и ирисолог - д-р Емил Елмазов,


“Аз съм свикнал да боравя с живи растения, защото това ми е истинската професия. Като ирисолог работя с много хора и после отивам в резервата (бел.ред.резерват Билкария, село Кметовци) и моля растенията да им помогнат. После взимам съответните растения и отивам в лабораторията. Но нека всички подред. Ще ви разкажа неща, които може би ще ви учудят, може би ще ви усъмнят, но все пак ще остане нещо за размисъл, и ще ви се явява в нощите по някой път. Защото растенията са невероятен общителен наш брат.

Сигурно разбирате, че сушата, която е 30 или 40% от земната кора е населена на 94-95% със зеления свят. Този зелен свят е имал информационна същност много преди ние да се появим. Много е самонадеяно да смятаме, че това от което е произлязла нашата памет, нашата ДНК молекула и информационния компонент в нея, когато човекът е дошъл като същество и е започнал да умножава възможностите на своя мозък, той е могъл да получава изключително много информация от Океана като един могъщ воден кристал и от онези, които са излезли от океана и носят информацията на огромния течен кристал и в същото време формират новата форма на живот, която ще завземе цялата суша.

В своята битност на ирисолог и билкар, повече от 35 години внимавам в едно странно събитие. Билките помагат на едни хора и изобщо не помагат на други. С някои се отнасят безразлично, с други се отнасят с изключителна симпатия, а към трети проявяват една мека злобливост. За да започна своите изследвания още в самото начало трябваше да разделя хората на два вида: Едните са хората, които имат око за растенията, които като хора обладават съчувствие, състрадание, замислят се върху това какво боли околните или какво ги радва. Общо взето това е една отворена конституция на предимно екстравертни хора, които не са грабнали новите ценности за да ги направят фетиш!

Като казвам “новите ценности”, ще забележите, че има друг вид хора, които са изключително загрижени за материалния си свят, но те поставят на първо място света на веществото, което трябва да ги заобикаля, да ги удовлетворява, да ги прави щастливи. Това вещество може да бъде и мъртво и живо, тук само е разликата в честотата на вибрациите, която ги разделя. И все пак когато видите гонката за пари, когато видите поведението на банкерското съсловие в целия свят, когато видите “душевната” нагласа на военното съсловие в целия свят, когато видите илюминатски настроени души.., тогава на един лекар му идва да каже: “Абе това са социопати.” Социопатите имат своя собствена защитна броня и смятат, че големите властови пари са тези, които създават здравето. даже когато се опиташ да изследваш психически техния вътрешен свят, ти казват така: “Откакто имам пари, не боледувам”. Ето това е социопатът!

Но растенията са изключително чувствителни и ако един човек боледува, и му прилагаш някаква растителна терапия, ти много добре разбери какво работи баща му, дали не е секач на гори.., какво работи майка му, каква карма обикаля това семейство и самият този човек, който лекуваш. Защото те (растенията) просто не искат да го погледнат. Тази вътрешна жизнена сила, която преминава у нас посредством храната от растенията, тя не е само една обичайна вибрационна, зареждаща нам енергия. Но там има съчувствие, там има наблюдение, там има информация, която те разменят с нас без дори ние да усещаме това. Ако си спомняте старите шамани, когато са отивали при едно растение, са го помолвали, и това доскоро на грубия материализъм му изглеждаше много смешно, но след като квантовата физика и торсионните полета навлезоха в биологическото мислене, нещата започнаха да се променят.

И в тези 35 години, които отминаха, аз започнах да отказвам лечение на социопатите, защото виждам, че нищо не става. И им казвам: “Човеко не си давай парите”. Питат ме “Какво да правя?”, отвръщам: “Ти опита ли с химическите лекарства” - “Отровиха ме.” - “Добре, тогава влез във връзка с растителния свят и се опитай по някакъв начин да му се извиниш, защото има нещо, заради което той не те иска. Той бяга от теб. А е възможно в някои случаи и да навреди. Има такава наука, която показва как растенията в пространството около себе си, чрез кореновите системи и чрез изпускания газ, се отбраняват спрямо други свои врагове в растителния свят и от хората.”

Нас ни интересува храната и дали растенията, с които се храним са в състояние да достигнат до нашия свят и да разберат за какво става дума - какво искаме от тях и какво е нашето послание. Храната е нещо много важно и много съществено, защото истинската свобода на човека, днес на телесния, материалния човек, който трябва да живее в тази среда, идва от три опорни точки, както сега е модерно да се казва:

  • Дали имаш храна, която не те натравя?
  • Дали имаш медицина, която не те осакатява?
  • Дали имаш енергия, която не те разорява?
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете