Меню

Фермерите споделят за своя успех със сеялката Vaderstad Tempo

08.07.2019 г.
3257

Под мото We are Tempo farmers („ Ние сме Tempo фермери“), 40 фермера от 8 държави споделят своите истории за успех, свързани с високоскоростната сеялка за прецизна сеитба Väderstad Tempo. Заедно с хиляди други земеделци по света, те представляват част от днешните Tempo фермери.

След пускането на пазара през 2012 г., хиляди фермери по света успяха да разкрият пълния потенциал на стопанствата си, благодарение на сеялките Väderstad Tempo.

Разказвайки историите на успеха на тези Tempo фермери, искаме да вдъхновим още повече земеделци да направят следващата крачка в прецизната сеитба.


казва Mattias Hovnert, Старши вицепрезидент продажби и маркетинг за Väderstad и добавя:

„С Tempo се работи лесно и е наистина надеждна машина“, казва фермер от България. Друг фермер от Полша добавя „Благодарение на Tempo можем да засеем при оптимални агрономични условия“. Трети производител от Германия „Tempo ни носи допълнителен приход и повече печалби“. Всеки Tempo фермер има своята история за успех.


Сеялката се предлага в няколко модела и конфигурации от 4 до 24 броя изсяващи секции. Всички Tempo сеялки имат една и съща дозираща система световен рекордьор, наречена Väderstad PowerShoot.

Всеки компонент от сеялката Tempo е създаден да осигури еднакъв старт за всички семена. По този начин се гарантира точно разстояние между семената, постоянна дълбочина на засяване и се избягва препокриването в края на полето.


Освен това, прецизността на сеитба винаги е една и съща независимо от външните влияния като скорост, вибрации, наклони или променливи условия на полето, казва още Mattias Hovnert и продължава:

Тъй като Tempo увеличава капацитета на засяване, като прави възможно покритието на по-голяма площ за по-кратко време, и същевременно подобрява прецизността, сеялката предлага няколко начина за увеличаване на нетната печалба, на стопанството.


Кампанията “Ние сме Tempo фермери” включва 40 фермера от осем страни – Франция, Германия, България, Русия, Великобритания, Украйна, Полша и Унгария. Вижте всички истории на страницата на Тайтън Машинъри България, официален представител на марката за България.

Вижте всички истории на страницата на Тайтън Машинъри България, официален представител на марката за България:
We are Tempo farmers („ Ние сме Tempo фермери“) - Историите


  Vaderstad Spirit
  05.07.2019 г.
  2647
  Как да изберем точна сеялка според почвата? (ВИДЕО)
  Сеялките Vaderstad се превърнаха в емблема за прецизна и бърза сеитба сред българските зърнопроизводители. Все повече професионалисти в сектора избират сеялките Vaderstad, които вече присъстват в агропарка...
  Виж повече