Меню

Поредна гавра с българските села, американци уронват името, културата и историята на България!

01.06.2020 г.
15201
След като преди няколко години продажната българска киноиндустрия, която в последно време силно рекламира употребата на наркотици, хазарт и разврат, и която позволи абсолютно незаконно в България да се снимат няколко американски екшъна, които увредиха сериозно биологичното разнообразие в Деветашката пещера и не само...сега подготвя нова гавра.

Българи от киното и снимачната индустрия оказват съдействие този път на американския канал Травъл Чанел, част от корпорацията Дискавъри, за да снимат зрелищни измишльотини във Видински села. Активното мероприятие за уронване реномето на България като туристическа дестинация със стотици безценни исторически и културни места започва още от 2012-а година, като се използва внушението, че България трябва да стане дестинация за вампирски туризъм!!! ( и то на фона на съседна Румъния и дългогодишните традиции там)

Целта на предаването била уж да се търсели вампири в стари гробове, но реалната цел е съвсем друга а именно:
  • Уронването на името на България като страна, носител на хилядолетна култура, древна писменост и познание
  • Показването на най-западналите села в България като "лицето на България"
  • Натрапването на зрителите в световен мащаб, че в България са живеели и сега живеят диваци и полуживотни - вампири.
Американската група управлява няколко големи туристически телевизионни канала, в които рекламират с многомилионни бюджети редица държави от целия свят. Понеже сред рекламодателите не влиза малка България, тя се използва за контраст и поука: "който не рекламира при нас, го очерняме и показваме по възможно най-лошия начин като дестинация за международен туризъм".

Естествено америкаците имат подкрепата и на българската "археология" в лицето на Николай Овчаров, който твърди, че лично бил открил няколко гроба на вампири.

Затова призоваваме за будност и неприемане на гаврата с българските земи и история:
Сега живеем в такова време, че не трябва да се потдаваме на внушенията, манипулациите и конспирациите, типични за западналите общества - няма рептили, няма вампири..!

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете