Меню

Подкрепете фермерите от село. Поръчайте чисти картофи от село Габровница

Село.БГ продължава с кампанията в подкрепа на малките и средни земеделски производители в селата. Днес ви представяме земеделският производител Цецко Илиев от северозападна България - село Габровница, обл. Монтана.

Това е земеделски производител, който с цялото си семейство отглежда качествени зеленчуци и зърнени култури в един от най-бедните и изостанали селски региони на България. Въпреки това с много усърдие, труд и любов към земеделската работа, стопанинът, заедно с други негови колеги от съседните села - е пример за това как селските региони могат да имат фамилни стопанства, които се пряко свързани със спиране процеса на обезлюдяване на селата. 

В момента е налице нова реколта от чисти картофи, като призоваваме всеки от вас, който търси алтернатива на чуждите търговски вериги или вносната продукция по пазарите, да си поръча картофи от село Габровница. По този начин ще подкрепите инициативността и труда на поредния фамилен земеделец - за пример, както и ще консумирате вкусни и качествени картофи.

За поръчки:
Цени от 0,30 за дребния до 1 лв за едрия картоф - минимално количество 10, 15 кг. Изпращат се по куриер - Спиди и Еконт.

Телефон на земеделеца: 0878 88 87 88


 

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете