Меню

Нова балопреса на CASE IH взе награда за технически иновации и облачна свързаност с DataConnect

10.12.2019 г.
5455
CASE IH получи на Агритехника - наградата Машина на годината 2020 за новия трактор CASE IH Mаgnum AFS Connect. Освен този емблематичен трактор, отличие взе и новата балировачка CASE IH LB436 HD. Машината бе отличена с престижната награда „Машина на годината 2020“ за иновативна система за свързване DataConnect в категория „Електроника“. Журито, оценило техническата иновация, е съставено от европейски редактори на селскостопански издания.

Предимствата на новата гама сламопреси CASE IH, включват нови функции даващи възможност на фермерите да опаковат повече материал във всяка бала, като същевременно намаляват изискванията за обработка и транспортните разходи. Новата функция „DataConnect“ позволява на клиентите със смесени земеделски площи и обработваеми блокове да управляват по-лесно стопанството, машините и данните.

С нов дизайн и компоненти, CASE IH LB436 HD може да произвежда бали с до 22% по-голяма плътност в сравнение с досегашния модел LB434 XL, който произвежда същия размер 120 x 90 см. 

Новата серия балопреси LB436 HD са оборудвани с основна и средна скоростни кутии със защита от претоварване на предавките с функция за прехвърляне на мощността, без опасност за претоварване на задвижващата линия. В допълнение, новата система за връзване наречена TwinePro, е проектирана да повиши производителността, като същевременно елиминира разпадането на балите в полето.

Цялата новина + видео, вижте в Агросалон.БГ - Безплатни обяви за трактори и агротехника