Търсене

НАЗ избра 4-ма заместник председатели

05.06.2020 г.
9577
На редовен Управителен съвет Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) избра своите четирима заместник-председатели. Председателите на регионалните сдружения на НАЗ гласуваха доверие на предишния екип на Асоциацията – Георги Милев, Георги Радев, Илия Проданов, както и на новия член в ръководството – Людмил Работов. Четиримата заместник-председатели са избрани с мандат от три години.

През февруари Националната асоциация на зърнопроизводителите преизбра Костадин Костадинов като председател на Управителния съвет на проведено Общо отчетно-изборно събрание. Преди това Костадинов беше две години председател на Управителния съвет, две години заместник-председател на НАЗ, както и две години част от Контролния съвет на асоциацията.
  1. Георги Милев е председател на Национална асоциация на земеделските арендатори в региона на град Плевен.
  2. Георги Радев е председател на Сдружение на земеделските производители „Хаджи Димитър” в региона на град Сливен.
  3. Илия Проданов е председател на Сружение „Съюз на зърнопроизводителите „Маркели“ – Карнобат. Проданов беше първи в надпреварата „Млад еврофермер на годината 2019“.
  4. Людмил Работов е председател на Съюз на зърнопроизводителите от Пловдив. В началото на 2020 година спечели приза „Еврофермер на годината“ на списание „Агробизнесът“.