Меню

Н.Христев, фермер: След обстоен преглед на агросалоните избрахме ISEKI за нашата ферма (ВИДЕО)

20.01.2020 г.
9766
В това видео от поредицата "На гости в твоята ферма" се срещаме с фермера Нанко Христов от карловското село Васил Левски, който отглежда крави и коне. 

Животновъдът години наред развива фермата, като ремонтира стопанската сграда, организира работния процес и ефективното хранене на животните. През последните години се сблъсква с проблемът с липсата на работна ръка и решава да инвестира в нова агротехника, която да оптимизира работните процеси в стопанството. След обстоен преглед на всичко налично, което се предлага в агросалоните в страната, фермера избира да инвестира в покупката на чисто нов японски трактор ISEKI TLE 4490 с челен товарач.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:


"Първоначално мислехме да вземем някой по-малък трактор, така, най-много до 30 коня, 2-ра употреба трактор. Минахме през няколко салона за продажба на трактори, 2-ра ръка и нови. На едно, на 2-ро, на 3-то място и стигнахме най-добрият вариант - при Скайтрак, да се закупи трактор, като най-добро съотношение между цена и качество на тракторите. След като посетихме, базата за закупуване на трактори на Скайтрак, служителите ни посочиха предимствата на новия трактор пред стария. Благодарение на служителите на Скайтрак, които ни помогнаха и ни обясниха за възможностите на дадения трактор, ние избрахме оптималния вариант трактор, който да покрива нашите нужди в стопанството за момента."

За повече информация и лизинг: 0888 713 689