Меню

Над 10 милиона лева са инвестициите в село Широка лъка за последните 4 години

19.03.2021 г.
1768
Над 10 милиона лева са инвестициите в инфраструктура в Широка лъка през последните години. Поетите пред местните жители ангажименти са изпълнени. Именно това е нужно, за да имаш очи да застанеш пред хората и да поискаш отново подкрепата им. Това заяви пред жители на Широка лъка д-р Даниела Дариткова, водач в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област.

Тя допълни, че е обезпечена финансово реставрацията на старото килийно училище "Св. Пантелеймон" и работата е на финален етап. Рехабилитиран е целият път, който минава през селото, а с допълнително осигурени от правителството средства се асфалтира малкият площад, както и отсечката от моста за Гела до Музикалното училище. 

„Широка лъка е блестящ пример за добрата работа и сплотеността на екипа ни. Имаме успешен кмет на населеното място, който вие подкрепяте. Изключително енергичен, поставящ проблемите пред нас, търсещи заедно решения. Тази добра комуникация доведе до резултатите в селото. С особен сантимент правим това, тъй като Широка лъка е едно от знаковите села в Родопите, където се цени българщината, където патриотизмът е на най-високо ниво и се предава от поколение на поколение. Не е маловажно, че това е част от нашата политика“, посочи вторият в листата.

По думите му, ако в предишни кампании е имало скептицизъм и недоверие към поеманите обещания, сега се усеща спокойствие у хората, че щом кандидатите на ГЕРБ-СДС дадат дума за нещо, то ще бъде изпълнено.

„Съветвам ви подробно да се запознаете с нашата програма - изключително добре структурирана както в национален план, така за Смолянска област. Всяко нещо, което сме заложили, е добре преценено. Знаем колко е важно за региона и как ще допринесе за просперитета му“, допълни Славов.

Кметът на Широка лъка Васил Седянков подчерта, че всичко, което кандидатите на ГЕРБ са обещали в миналата кампания, е изпълнено. „Аз винаги съм казвал, че Широка лъка е посолството, външното министерство на Родопите. В ситуация на пандемия от януари насам имаме 14 нови работни места, като 10 са в цеха, който е открит за ел. контакти. Четири  са в училището и двата центъра. Възхищавам се на чисто човешкото отношение на д-р Дариткова, на д-р Събев, на Недялко Славов, на Денислав Костов, на Мария Семерджиева, на Катя Гаджева. Този екип няма нещо, което да го спре“, допълни Седянков. 

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете