Меню

Многото валежи са призив за пречистване, призив за осъзнаване и отказ от груповата лъжа

18.06.2023 г.
2132
* на снимката - наводнен горски път в началото на дъждовете на 16-и Юни, близо до село Типченица, обл.Враца.

Необичайните дъждове говорят за прекомерно мисловно и енергийно замърсяване, злоупотреба с Истината и натрупване на егрегориална лъжа - обща лъжа, в която големи маси хора - вярват...Ето защо, водата идва да почисти, да смекчи, докато не е станало прекалено късно. Всичко е Неговата Милост...

Там, където има много лъжа, има много валежи - водата чисти тъмното в хората и етерното замърсяване. Не случайно най-големите и необичайни валежи през последните 3 месеца са в големите градове, както в България, така и в Европа. Наводненията са само последствия.

Най-мъчното Учение е хората да повярват, че всичко, което става, е за добро. Защо е за добро? Защото Бог го ръководи и там няма грешка: нито в земетресение, нито в наводнение.

Знаем, че водата има памет, но това, което се случва чрез кръговрата на водата и големите водни резервоари е сегментирането на тази памет и очистването от всичко ненужно, неистинно и фалшиво, което хората излъчват в пространството.  Водата има дълга и продължителна памет.

Повечето вода през последните седмици говори, че там където тя се излива има особена злоупотреба с божествени закони, принципи и прекомерно разпространение на лъжи и илюзии, което е довело до етерно замърсяване в критични нива. Водата ни очиства, за да вземем правилни решения.

Европа не само има тежко кармично минало от всички войни, колонизации и геноциди, най-вече през последните 1000 години, но за съжаление днес виждаме по всичко, че съвременна Европа е построена върху пясъчни основи. За такива основи, Христос казва, че не може да устоят на бурите и дъждовете. А те тепърва предстоят. Не случайно водата гаси огъня...

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете