Търсене

Костадин Костадинов е преизбран за председател на НАЗ

21.02.2020 г.
8277

Националната асоциация на зърнопроизводителите преизбра Костадин Костадинов за председател на проведено Общо отчетно-изборно събрание в с. Старосел, съобщават от Асоциацията. Костадинов застава начело на НАЗ за втори мандат. Преди това той беше 2 години заместник-председател на НАЗ, както и две години част от Контролния съвет на асоциацията.
 
С активното си участие в дейността на НАЗ Костадин Костадинов доказа своята ангажираност към проблемите и развитието на земеделския бранш.
 
В рамките на събранието над 100 от членовете на всички 20 регионални сдружения отчетоха работата в Асоциацията за изминалата година. Бяха откроени успехите на регионално, национално и европейско ниво, както и предизвикателства, които НАЗ предстои да разреши през 2020 г.
 
Сред акцентите в дейността на национално ниво приоритет остават два ключови закона – Закон за браншовите организации в сектор земеделие и Закона за собствеността, поземлените отношения и опазването на земеделските земи.
 
Асоциацията и през тази година ще продължи международната си дейност и ще участва в дебатите по бъдещето на ОСП след 2020 година.

 © 2020 Село - Selo.BG 

 

 • Костадин Костадинов НАЗ
  28.11.2019 г.
  22640
  Костадин Костадинов, НАЗ: Успяхме да изградим устойчив сектор Зърнопроизводство
  “10-ти сме по износ на зърно в света, като за миналата година изнесената продукция е на стойност над 1 млрд. долара - това е 25% от целия износ на страната. Това заяви Костадин Костадинов, председател на УС...
  Виж повече
 • НАЗ
  30.09.2019 г.
  64390
  К. Костадинов, НАЗ: Изпращаме динамична и тежка стопанска година! (ИНТЕРВЮ)
  Динамична и тежка стопанска година изпращат зърнопроизводителите, заяви в интервю за Село Костадин Костадинов , председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите ( НАЗ ). Подробности за...
  Виж повече