Меню

Кампания за местната общност, стартира МИГ Радомир-Земен (ВИДЕО+СНИМКИ)

08.06.2020 г.
2777
В подкрепа на местната икономика МИГ Радомир-Земен стартира инициатива за преодоляване на негативните последици вследствие разпространението на COVID-19.

Кампанията ще се проведе под мотото „ПОДКРЕПИ МЕСТНАТА ОБЩНОСТ“. Инициативата е насочена към популяризиране на местните продукти и услуги и търсене на възможности за тяхната реализация.

За целта МИГ-Радомир-Земен организира онлайн маркетингова кампания на своята страница във Facebook – „Подкрепи местната общност – Намери ни във Facebook – Купи местен продукт“. Чрез създаване на „мост“ между местния бизнес, потребителите и потенциалните партньори, за популяризиране на местните продукти и услуги ще бъдат идентифицирани както производителите, така и местния бизнес.

Радослав Йорданов, изпълнителен директор на МИГ “Радомир-Земен” сподели за стартирането на инициативата:
Вече две години работим за популяризиране на местната общност. Стартираме този проект с идеята да подкрепим местната общност - наши местни производители, както и фирми свързани с услугите на територията на Местната инициативна група. Всеки обект присъединил се към инициативата ще бъде обозначен със специална значка и лепенка за обекта.Целта е да популяризираме не само на местно ниво, но и в интернет пространството, така че хората да знаят какви продукти и услуги предлагаме и да подкрепим местната икономика.

След даването на старт на кампанията бяха посетени и няколко обекта, които са осъществили своите бизнес идеи благодарение на подкрепата от МИГ “Радомир-Земен” - цехът на младият сладкар Любомир Любомиров, местната хлебопекарна с най-вкусния хляб в целия регион и новото кафе на Жени и сега се включват в инициативата.

Може да разгледате всички обекти включили се проекта на фейсбук страницата: Подкрепи местната общност – Намери ни във Facebook – Купи местен продукт:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете