Търсене

Как можем да подобрим имунитета при млечните крави?

11.03.2019 г.
53
Влиянието на Омега-3 мастните киселини върху репродукцията и имунитета при млечните крави са добре познати на експертите по хранене. Мазнините се възприемат не само като източници на енергия, но и като важни компоненти в дажбите с физиологично значение, което води и до икономически ползи. Водещите специалисти по хранене използват източници богати на Омега-3 мастни киселини освен за подобряване имунитета и репродуктивната система на животното, и за подобряване биологичната стойност на произведената продукция. Ефекти върху репродукцията и имунитета Обикновено въздействието на мазнините и мастните киселини върху репродукцията се базира на енергията, предоставена от тях (енергиен баланс и оценка на телесното състояние), като мастните киселини играят важна роля и в много физиологични и метаболитни пътища. Положителният...

Прочетете цялата новина в АгроКлуб - Агро новини, видео и коментари
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете